Βελτιωμένο Audi Q8 α λα ιαπωνικά

Το Audi Q8 έχει αγκαλιαστεί από την βελτιωτική κοινότητα, κάτι απολύτως φυσιολογικό για την εμφάνιση και τους κινητήρες που διαθέτει. Οι Ιάπωνες δεν θα μπορούσαν να μην ασχοληθούν.

Δείτε ακόμα: «Εκτελεί» το Audi RS Q8 με 600 ίππους και 305 χλμ./ώρα!

Η Rowen International είναι από τους πιο γνωστούς οίκους στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και ετοίμασε ένα μοναδικό Q8 για το Σαλόνι του Τόκιο. Βασιζόμενη στην έκδοση S-Line, η πρόταση των Ιαπώνων κάνει τα αντίστοιχα S και RS Q8 να φαντάζουν καθημερινά SUVs. Ο εμπρός προφυλακτήρας δέχτηκε την προσθήκη ενός τεράστιου splitter, με τα αντίστοιχα φτερά να φουσκώνουν και να αποκτούν ψεύτικους αεραγωγούς. Οι πλαϊνές ποδιές συμπληρώνουν το προφίλ και οδηγούν το μάτι στον ολοκαίνουργιο πίσω προφυλακτήρα, με τον μεγαλύτερο διαχύτη, και το spoiler πάνω από τα πίσω φανάρια. Τίποτα, όμως, δεν συγκρίνεται με τις απίστευτης σχεδίασης ζάντες, που προσφέρονται σε διάσταση 22 και 23 ιντσών.

Διαβάστε επίσης: Εξωφρενική Lamborghini Urus με 812 άλογα

Κάτω από το καπό συναντάμε τον 3λιτρο twinturbo V6 TFSI των 340 ίππων και 500 Nm, που στο εργοστασιακό Q8 55 TFSI χαρίζει επιτάχυνση 5,9 δλ. για την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα και ηλεκτρονικά περιοριζόμενη τελική 250 χλμ./ώρα. Οι άνθρωποι της Rowen International δεν αναφέρουν μετατροπές στο μηχανοστάσιο, οπότε η βελτίωση έχει να κάνει με την αναβάθμιση του αισθητικού κομματιού. Και κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη.

Get it on Google Play Download on the App Store