Mercedes X-Class έτοιμη για αποστολή στο διάστημα!

Ο Carlex μας έχει δείξει και στο παρελθόν πως είναι ένας σχεδιαστικός οίκος που δεν διστάζει να «πειράξει» υπερβολικά το αυτοκίνητο με το οποίο καταπιάνεται. Αυτό κάνει και τώρα με την Mercedes X-Class, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο είναι η πιο ακραία X-Class που έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα.

Δείτε ακόμη: Αυτή η Mercedes X-Class είναι η «Maybach των αγροτικών»

Το δημιούργημα αυτό είναι του τμήματος του βελτιωτικού οίκου Carlex Design που ασχολείται με τα pickup και ονομάζεται Pickup Design. Βασικό χαρακτηριστικό του, εκτός από την εμφάνιση φυσικά, είναι ο διπλός πίσω άξονας, ο οποίος «απογειώνει» τις εκτός δρόμου δυνατότητες του αυτοκινήτου. Ενδεικτικά, ο βελτιωτικός οίκος αναφέρει πως το αυτοκίνητο είναι έτοιμο για αποστολή στο διάστημα!

Διαβάστε επίσης: Mercedes X-Class θηρίο ανήμερο

Προς το παρόν, το αυτοκίνητο υπάρχει μόνο στα… χαρτιά, καθώς οι εικόνες που βλέπετε είναι ψηφιακά επεξεργασμένες. Παρόλα αυτά, αποτελούν μία ένδειξη για το τι πρέπει να περιμένουμε στο μέλλον, καθώς ο βελτιωτικός οίκος θα το οδηγήσει στην παραγωγή. Μέχρι τότε, όσοι έχετε Mercedes X-Class, ξεκινήστε την αποταμίευση για να την κάνετε 6×6!

Get it on Google Play Download on the App Store