Mercedes X-Class για… ιπτάμενους και τζέντλεμαν!

Για χαμηλές πτήσεις εκτός δρόμου και για πολυτελείς εξορμήσεις είναι φτιαγμένη αυτή η Mercedes X-Class, που έχει επιμεληθεί η εταιρεία Delta 4×4, χαρίζοντάς της πιο τονισμένες δυνατότητες πέρα από τα όρια της ασφάλτου.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Mercedes-Benz X 250 d 4MATIC TheRock Edition

Οι πιο σημαντικές αλλαγές εντοπίζονται στην τοποθέτηση νέων αμορτισέρ και ελατηρίων, τα οποία αυξάνουν σημαντικά την απόσταση του γερμανικού pick-up από το έδαφος, βελτιώνοντας έτσι τις αναρριχητικές του ικανότητες και την προσπέλαση δύσκολων εμποδίων, θυμίζοντας κάτι από Ford Ranger Raptor.

Οι αλλαγές στις αναρτήσεις συνδυάζονται με νέο σετ χωμάτινων ελαστικών διαμέτρου 23 ιντσών και ζαντών 17 ιντσών. Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί προσθήκες στα φτερά για να μην προεξέχουν τα φαρδιά λάστιχα, bull bar στον εμπρός προφυλακτήρα, σκαλοπάτια, φώτα LED στην οροφή, μπάρες στην καρότσα και ενισχυμένη εμπρός ποδιά.

Δείτε ακόμη: Πόσο ταχύτερη είναι η νέα Mercedes-AMG A 45 σε σχέση με την παλιά; (+video)

Για τον κινητήρα δεν αναφέρεται κάποια μετατροπή, ενώ σε μια φωτογραφία βλέπουμε μια X-Class στην έκδοση X 250 d 4MATIC, που σημαίνει ότι εφοδιάζεται με το 2.2 λτ. μηχανικό σύνολο των 190 ίππων και 450 Nm ροπής, συνδυασμένο με το αυτόματο κιβώτιο των 7 ταχυτήτων.

Get it on Google Play Download on the App Store