Οι Γερμανοί κάνουν «σαύρα» τη νέα Toyota Supra

Δε χρειάζεται να αναφέρουμε τον ντόρο γύρω από τον ερχομό της 5ης γενιάς Toyota Supra. Ούτε το γεγονός πως βαδίζει στα χνάρια της θρυλικής προκατόχου και μετατρέπεται σιγά-σιγά σε μούσα της βελτιωτικής σκηνής. Η οποία ανθεί στην Γερμανία.

Δείτε ακόμα: Νέες Toyota Supra διαλύθηκαν πριν καν παραδοθούν!

Οπότε είναι κάτι παραπάνω αναμενόμενο να βλέπουμε προτάσεις από ντόπιους δημιουργούς, όπως την πασίγνωστη KW. Η εταιρία που έχει αναγάγει σε επιστήμη τα coilover set αναρτήσεων, παρουσίασε την Variant 3 για την νέα Supra. Είναι πλήρως ρυθμιζόμενη σε 16 θέσεις για την συμπίεση και 12 για το rebound, προσφέροντας πληθώρα επιλογών στο στήσιμο και εγγυώντας πως το ιαπωνικό sportscar θα ταιριάξει στα γούστα και των πλέον απαιτητικών.

Στο χαμηλότερο σημείο της -όπως πολύ εντυπωσιακά φαίνεται στις φωτογραφίες- το αμάξωμα έρχεται 40 χλστ. πιο κοντά στο έδαφος και φέρνει τις Supra παραγωγής στο μοτίβο των αγωνιστικών (από πλευράς εμφάνισης), που έτρεξαν στον 24ωρο αγώνα του Nurburgring. Ο product manager της KW, Johannes Wacker, διευκρίνισε πως «παρόλο που η Supra έχει χαμηλό κέντρο βάρους από το εργοστάσιο, η Variant 3 προσφέρει περαιτέρω μείωση κατά 15-35 χλστ. στον εμπρός άξονα και 20-40 χλστ. πίσω».

Διαβάστε επίσης: Η νέα Toyota Supra γίνεται το απόλυτο «τούμπανο»

Βέβαια καλό το στήσιμο και τα δυναμικά χαρακτηριστικά, αλλά στην προκειμένη η εμφάνιση είναι που κερδίζει όλες τις εντυπώσεις.

Get it on Google Play Download on the App Store