Porsche 911 Turbo με carbon body kit αξίας 50.000 ευρώ!

Ο βελτιωτής TopCar από τη Ρωσία, παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης μια βελτιωμένη έκδοση του αεροδυναμικού κιτ για την Porsche 911 Turbo/S, το οποίο ονόμασε Stinger GTR gen.2. Τα περισσότερα τμήματα του αμαξώματος έχουν αντικατασταθεί και στη θέση τους έχουν τοποθετηθεί νέα πάνελ κατασκευασμένα κυρίως από ανθρακόνημα. Έτσι, εκτός από την πιο δυναμική εμφάνιση, εξασφαλίζουν μείωση και του βάρους του αμαξώματος.

Διαβάστε ακόμη: Εντυπωσιακό video slowmotion από τα σωθικά ενός Wankel

Το body kit αποτελείται από πολλά τμήματα, όπως είναι ο εμπρός και πίσω προφυλακτήρας, τα αεροδυναμικά βοηθήματα, οι αεραγωγοί, τα εμπρός και πίσω φτερά, το καπό, οι αεραγωγοί κ.λπ. Το συνολικό κόστος όλους του body kit φτάνει τα 37.500 ευρώ, συν άλλα 6.500 ευρώ για την τοποθέτηση και άλλα 6.000 ευρώ για τη βαφή (σύνολο 50.00 ευρώ!).

Πολλά τμήματα από ανθρακόνημα υπάρχουν και στο εσωτερικό αυτής της βελτιωμένης Porsche 911, όπου παράλληλα η TopCar έχει τοποθετήσει νέες δερμάτινες επενδύσεις και διάφορα διακοσμητικά σε απόχρωση χρυσού.

Διαβάστε ακόμη: Μέγα τεστ 30 θερινών ελαστικών με εκπλήξεις

Επιπλέον, εξωτερικά το σπορ πακέτο συμπληρώνουν οι νέες ζάντες της ADV.1, τα φιμέ τζάμια, αλλά και η νέα χαμηλωμένη ανάρτηση. Μηχανικά, οι μετατροπές που προσφέρει η TopCar αφορούν την τοποθέτηση πιο ενισχυμένου συστήματος πέδησης, νέου συστήματος εξάτμισης, καθώς και αύξηση της ισχύος στους 750 ίππους, έναντι 580 ίππους που αποδίδει η εργοστασιακή Porsche 911 Turbo S.

Get it on Google Play Download on the App Store