Μεταλλαγμένο Toyota RAV4 από TRD & Modellista

To SUV της Toyota, το RAV4 διαθέτει αν μη τι άλλο ένα πληθωρικό παρουσιαστικό από το εργοστάσιο! Η ήδη εμφατική εμφάνιση ενισχύεται ακόμα περισσότερο από τα βελτιωτικά πακέτα των TRD και Modellista, τα οποία δίνουν μια ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στο διαχρονικό SUV μοντέλο.

Προ ημερών έγινε η παρουσίαση του νέου RAV4 στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, όπου με αφορμή τον ερχομό του στην αγορά, οι δυο μεγάλες εταιρείες παρουσίασαν εξαιρετικά βελτιωτικά πακέτα που ενισχύουν τρομερά την εικόνα του RAV4.

Δείτε ακόμη: Η πρώτη βελτιωμένη νέα Toyota Supra TRD είναι εδώ!

Η TRD, προσφέρει για το RAV4 δύο διαφορετικά πακέτα, που φέρουν την ονομασία «Field Monster» και «Street Monster». Το «Field Monster» ξεχωρίζει με τα φαρδύτερα προστατευτικά πλαστικά πάνω από τους θόλους, τα έξτρα φώτα LED και τις όμορφες ζάντες 17 ιντσών. Το πακέτο «Street Monster» διακρίνεται για το πιο σπορ προφίλ που χαρίζει στο RAV4, το οποίο ενισχύεται από τους σπορ προφυλακτήρες, τις πλαϊνές ποδιές, αλλά και τη μειωμένη απόσταση από το έδαφος κατά 121 χλστ. η οποία βέβαια μειώνει αρκετά τα off road χαρακτηριστικά του RAV4.

Διαβάστε επίσης: Η TRD έκδοση του νέου Toyota RAV4

O βελτιωτικός οίκος Modellista, έχει τη δική του άποψη σε ότι αφορά τη βελτίωση του RAV4, μιας και προσφέρει επίσης δύο βελτιωτικές προτάσεις, την «Urban Solid Strider» καθώς και την «Jaos», για όσους αρέσκονται να κινούνται στο χώμα.

Η πρώτη προσφέρει μεταξύ έξτρα αεροδυναμικά βοηθήματα, ενώ ξεχωρίζει και με τα έξτρα φώτα LED στο κατώτερο μέρος του προφυλακτήρα. Το «Jaos» όπως προείπαμε τονίζει τα off road χαρακτηριστικά του ιαπωνικού SUV, χάρη στα μεγαλύτερα προστατευτικά και τις ζάντες 20 ιντσών!

Get it on Google Play Download on the App Store