Mercedes AMG E63 S με 789 ίππους από την Brabus

Η τετράθυρη Mercedes-AMG E63 S αποτελεί τo νέo βελτιωμένo καμάρι της Brabus ονόματι Brabus 800. Αυτή έχει διτούρμπινο V8 κινητήρα 4.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 800 ίππους, 200 περισσότερους από την συμβατική έκδοση, ενώ η ροπή του φτάνει στο τρελό νούμερο των 1.000 Nm.

Δείτε ακόμη: Έρχεται… αγριεμένο το Audi RS4-R της ABT

Η Mercedes-AMG E63 S της Brabus χρειάζεται 3,0 δευτερόλεπτα για τα 0-100 χλμ./ώρα, επίδοση που είναι ταχύτερη κατά 0,4 δευτερόλεπτα από αυτή της στάνταρ έκδοσης. Η τελική ταχύτητα της Brabus 800 φτάνει τα 300 χλμ./ώρα, όση και στην “απλή” έκδοση της, με την εταιρία όμως να ψάχνει τρόπους για να αυξήσει περαιτέρω την τελική της.

Εκτός από τις αναβαθμίσεις στον V8 κινητήρα ο βελτιωτικός οίκος Brabus έχει βελτιώσει την Mercedes-AMG E63 S και αεροδυναμικά μεγιστοποιώντας την παραγόμενη κάθετη δύναμη του αυτοκινήτου, μέσα από διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα που έχει τοποθετήσει στο αμάξωμα και είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα.

Διαβάστε επίσης: Εντείνονται οι συζητήσεις για διπλοκάμπινο στην BMW

Η Mercedes-AMG E63 S έχει τροχούς 21 ιντσών, η εξάτμισή της είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι με κεραμική επένδυση στις απολήξεις της, ενώ πολλές είναι και οι αλλαγές στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, το οποίο έχει να επιδείξει διχρωμία στο σαλόνι σε κόκκινο και μαύρο χρώμα καθώς και ενθέσεις από αλουμίνιο στο ταμπλό.

Get it on Google Play Download on the App Store