Βελτιωμένο στα σημεία από την ΑΒΤ το SEAT Tarraco

 

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η ΑΒΤ αρέσκεται να «γαργαλάει» δημιουργίες του Group VAG. Τελευταίο δημιούργημα των μηχανικών της ΑΒΤ, το νέο και πολλά υποσχόμενο SEAT Tarraco.

Ως βάση για τη βελτίωση της ΑΒΤ, είναι ο 2λιτρος TDI, με εργοστασιακή ισχύ 190 ίππων, όπου χάρη στο «γαργάλημα» των μηχανικών της εταιρείας αγγίζει πλέον τους 220 ίππους, ξεχωρίζοντας παράλληλα από τις θηριώδεις ζάντες των 21 ιντσών.

Δείτε ακόμη: Yπερ-προστατευτικό το SEAT Tarraco με τον «τάρανδο» (+video)

Να θυμίσουμε για όσους δεν γνωρίζουν πως η ναυαρχίδα της SEAT, το μεσαίο SUV Tarraco πρόσφατα λανσαρίστηκε και στην ελληνική αγορά με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, από 1.5 λτ. έως 2.0 λτ. και με ισχύ από 150 έως 190 ίππους. Η αρχική έκδοση βενζίνης ξεκινάει από τα 28.600 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη πετρελαίου κοστολογείται από τα 28.300 ευρώ. Η ΑΒΤ επέλεξε να βελτιώσει την 2λιτρη πετρελαιοκίνητη έκδοση του μεσαίου SUV που αποδίδει 190 άλογα σε συνδυασμό με 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης. Οι προγραμματιστές του οίκου τοποθέτησαν το δικό τους πρόγραμμα, το οποίο αυξάνει την ισχύ στους 220 ίππους, ενώ αντίστοιχα η ροπή αγγίζει πλέον τα 440 Nm. Σε ότι αφορά το παρουσιαστικό του Tarraco, η ΑΒΤ έχει επέμβει μόνο στον τομέα των ζαντών κι αργότερα σκοπεύουν να βελτιώσουν περαιτέρω την εξωτερική εμφάνιση του Tarraco.

Διαβάστε επίσης: SEAT Tarraco με αισθητικές και μηχανικές βελτιώσεις

Οι νέες ζάντες που επέλεξε η ΑΒΤ θυμίζουν τουρμπίνα και έχουν διάσταση 21 ιντσών, οι οποίες ταιριάζουν γάντι με τους μεγάλους θόλους του ισπανικού SUV. Βέβαια η ΑΒΤ προσφέρει κι άλλα σχέδια ζαντών για τους πελάτες της, με τις διαστάσεις τους να ξεκινούν από τις 19 ίντσες.


Get it on Google Play Download on the App Store