VW Golf R σαν άλλη «Καταιγίδα της ερήμου»!

Μπορεί σύντομα το VW Golf 7ης γενιάς να δώσει την θέση του στην 8η, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους βελτιωτές να δημιουργούν βελτιωτικές προτάσεις για αυτό.

Το συγκεκριμένο VW Golf R με το… στρατιωτικό look ανήκει σε έναν βετεράνο του Πολεμικού Ναυτικού των Η.Π.Α. με το όνομα Alex Russell, ο οποίος έχει περάσει αρκετά χρόνια στην περιοχή του Αφγανιστάν.

Δείτε ακόμη: VW T-Cross με 187 ευρώ το μήνα

Το αυτοκίνητο ξεκίνησε την καριέρα του ως κόκκινο, αλλά πλέον διαθέτει αυτό το χρώμα της άμμου, όμοιο με εκείνο που έχουν οι στολές των Αμερικανών στρατιωτών που δραστηριοποιούνται στις ερήμους της Μέσης Ανατολής. Όμως ο Alex έχει κάνει και μερικές ακόμα βελτιώσεις πέρα από την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Ξεκινάμε με την ανάρτηση η οποία είναι ρυθμιζόμενες, ενώ διαφορετικές είναι και οι ζάντες, που προέρχονται από την BBS και έχουν μαύρο χρώμα. Ακριβώς από πίσω από τις BBS «κρύβεται» το νέο 8πίστονο kit φρένων της RS.

Δείτε ακόμη: VW Polo από 12.950 ευρώ και με δόση από 143 ευρώ

Το εργοστασιακό σύστημα εξαγωγής αφαιρέθηκε και πλέον για την εξαγωγή των καυσαερίων φροντίζει ένα νέο ελεύθερο, από τον καταλύτη και πίσω, kit της Milltek. Το bodykit προέρχεται από την Oettinger και περιλαμβάνει εμπρός σπόιλερ, πλαϊνά μαρσπιέ, πίσω διαχύτη, αλλά και μια νέα αεροτομή. Προς το παρόν ο Alex δεν έχει πειράξει κάτι μηχανικά και αναφέρει ότι η ιπποδύναμη χάρη στο νέο σύστημα εξάτμισης φλερτάρει πλέον με τους 300 ίππους (288 ίππους αποδίδει από το εργοστάσιο το αμερικανικό Golf R).

Get it on Google Play Download on the App Store