Νέο DS 4 Crossback Terre Rouge σε μόλις 17 αντίτυπα

Η DS Automobiles λανσάρει το περιορισμένης παραγωγής DS 4 Crossback Terre Rouge, το οποίο θα διατεθεί σε μόλις 17 αντίτυπα, αποκλειστικά στη Μ. Βρετανία από 1η Νοεμβρίου 2016. 

Βασικό ξεχωριστό του χαρακτηριστικό είναι το νέο ματ πορτοκαλί χρώμα Tourmaline Orange του αμαξώματος, εμπνευσμένο από την τελευταία λέξη της Παριζιάνικης μόδας. Επιπλέον, εξοπλίζεται με μαύρες 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου ‘Brisbane’, με LED φώτα, μαύρο δερμάτινο εσωτερικό, αλουμινένια πεντάλ, καθρέπτες που αναδιπλώνουν, εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος και σύστημα που προειδοποιεί για οχήματα στις τυφλές γωνίες.

Το DS 4 Crossback με τα crossover χαρακτηριστικά διαθέτει ακόμα πιο υψηλή κατά 30 χιλιοστά θέση οδήγησης, μπάρες οροφής, μαύρα προστατευτικά γύρω από τους θόλους των τροχών και πανοραμικό παρμπρίζ.

Για την κίνησή του υπάρχει το μηχανικό σύνολο πετρελαίου των 2.0 λτ. BlueHDi 180 S&SEAT6 των 180 ίππων και 400 Nm ροπής. Το DS 4 Crossback Terre Rouge θα πωλείται στην Αγγλία στην τιμή των 30.045 λιρών (33.710 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store