Θηριώδες εκτός δρόμου όχημα Mega Cruiser Russia

Το μοναδικό αυτό σκληροτράχηλο εκτός δρόμου όχημα με την ονομασία Mega Cruiser Russia είναι XXL σε όλα του, αφού ακόμα και ένα Toyota Land Cruiser 100 δείχνει μικρό δίπλα του. Για τη δημιουργία του πολύ μεγάλου αυτού 4×4 οχήματος χρησιμοποιήθηκαν διάφορα μέρη από φορτηγά, όπως είναι το σασί του, που προέρχεται από το στρατιωτικό ρωσικό όχημα GAZ-66.

Την κίνηση του Mega Cruiser Russia αναλαμβάνει ένα 7.5 λτ. 6κύλινδρο ντίζελ μηχανικό σύνολο από την Hino (θυγατρική της Toyota), συνδυασμένο με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Η κατανάλωσή του είναι αναμενόμενα υψηλή, αφού το εν λόγω μήκους 5,8 μ., πλάτους 2,3 μ. και ύψους 2,3 μ. αυτό όχημα «καίει» 13,5 λτ. πετρέλαιο ανά 100 χλμ., στην ταχύτητα των 80 χλμ./ώρα.

Δείτε ακόμα: Lada pickup για κυνηγούς και… big foot!

Από διάφορα οχήματα είναι κατασκευασμένο τόσο το αμάξωμα όσο και το εσωτερικό του, εκτός από τους μεταλλικούς προφυλακτήρες που είναι χειροποίητοι. Για παράδειγμα, τα εμπρός φανάρια προέρχονται από το Mitsubishi Delica, μέρος της μάσκας από Toyota Land Cruiser, η καμπίνα από Isuzu Elf, το τιμόνι είναι από Honda, κ.λπ.

Get it on Google Play Download on the App Store