Σαν καινούργια Lancia Fulvia 1.3S του 1973 για πόσα;

Τα ιταλικά κλασικά σπορ αυτοκίνητα είχαν ανέκαθεν μια κομψότητα και μια γοητεία, ενώ μοντέλα αρκετών δεκαετιών συνεχίζουν να προσελκύουν το ενδιαφέρον και να πωλούνται σε υψηλές τιμές. Ένα από αυτά τα μοναδικά αριστουργήματα είναι και η θρυλική Lancia Fulvia.

Μία από τις λίγες που έχουν διατηρηθεί σε πάρα πολύ καλή κατάσταση είναι η εικονιζόμενη Fulvia 1.3S του 1973 και με μόνο 108.000 χλμ. στο κοντέρ. Μέχρι στιγμής η τελευταία προσφορά έχει φτάσει τα 20.000 δολάρια (18.816 ευρώ), ενώ η δημοπρασία της λήγει σε δύο μέρες. Σύμφωνα με την αγγελία, το αυτοκίνητο δεν έχει δεχτεί τροποποιήσεις, έχει γίνει σέρβις και έχουν αλλαχτεί η τρόμπα νερού, τα υγρά και οι δαγκάνες των φρένων.

Τόσο το αμάξωμα, όσο και το εσωτερικό έχουν ελάχιστε φθορές, ενώ παρά τα χρόνια του το ταμπλό δεν έχει ρωγμές. Αντίστοιχα και οι επενδύσεις είναι καλοδιατηρημένες και το πίσω κάθισμα έχει ελάχιστα χρησιμοποιηθεί.

Δείτε ακόμα: Ανατριχίλα: Επιστρέφει η Lancia Delta Integrale με 350 PS, 4κίνηση και DNA από Giulia;

Την κίνηση της Fulvia 1.3S αναλαμβάνει ένα V4 μηχανικό σύνολο ισχύος 90 ίππων και 114 Nm ροπής με δύο καρμπυρατέρ, το οποίο επιτάχυνε το αμάξωμα των 970 κιλών από 0-100 χλμ./ώρα σε 13,1 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα έφτανε τα 170 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store