Η Porsche βγάζει το δικό της μέλι!

Όχι δεν σας κάνουμε πλάκα… Η Porsche ξεκίνησε την παραγωγή του δικού της μελιού στη Λειψία, σε μία προσπάθεια να αποτελέσει και αυτή μέρος του περιβαλλοντικού έργου που γίνεται γύρω από το εργοστάσιό της στην Λειψία. Έτσι απέκτησε 1.500.000 μέλισσες και ξεκίνησε την παραγωγή του δικού της μελιού.

Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα βασανιστήρια των εταιρειών στα ίδια τους τα αυτοκίνητα

Το μέλι αυτό ονομάζεται Turbienchen, με τις μέλισσες της Porsche να αποδεικνύονται ιδιαιτέρως παραγωγικές, καθώς έχουν βγάλει 400 κιλά μέλι, το οποίο η γερμανική εταιρεία πουλά σε κατάστημα στο εργοστάσιό της.

Η Porsche έτσι γίνεται ασπίδα προστασίας για τις μέλισσες της περιοχής, ο πληθυσμός των οποίων κινδύνευε τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα οι άνθρωποί της είναι πολύ ευχαριστημένοι από το εγχείρημα αυτό και σκέφτονται να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση και να αυξήσουν την παραγωγή.

Διαβάστε επίσης: Ποια διάσημη τραγουδίστρια αγόρασε το Mini των Beetles σε εξωφρενική τιμή;

Αυτό που δεν μας είπαν στην Porsche είναι πόσο κάνει το μέλι τους και αν είναι σε μελίσσια από ανθρακονήματα… Εμείς να τους δώσουμε και μια ιδέα. Να κάνουν δώρο σε όσους αγοράζουν Porsche από ένα μέλι, γιατί τον πρώτο καιρό συμβίωσης με το αυτοκίνητο, ο ιδιοκτήτης θα είναι στα… μέλια!

Get it on Google Play Download on the App Store