Γυναίκα πήρε για test drive Mercedes GLE και τα έκανε γης Μαδιάμ!

Test Drive με μια ολοκαίνουργια Mercedes GLE 350 λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία, όταν η γυναίκα οδηγός τα έκανε λαμπόγυαλο, λίγα μόλις δευτερόλεπτα αφότου ξεκίνησε το αυτοκίνητο.

Το συμβάν έγινε στην πόλη Άρινγκτον στη Βιρτζίνια των Η.Π.Α., την περασμένη Παρασκευή κατά τις 11:30 περίπου το πρωί, σε αντιπροσωπεία της Mercedes. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, η οδηγός με το που ξεκίνησε, μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι και έτσι με αρκετή δύναμη πάτησε το γκάζι αντί για το φρένο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα, συν το δικό της crossover, από το οποίο η GLE ανατράπηκε.

Μέσα στο μεγάλο SUV της Mercedes υπήρχαν τέσσερις συνολικά επιβάτες, ευτυχώς όμως κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Μόνο ένας υπάλληλος χτύπησε λίγο πιο πολύ στην πλάτη του, ενώ σίγουρα όλοι θα υπέστησαν ένα σοκ. Από τύχη δεν βρισκόταν και κανένας πεζός στην ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου.

Τώρα για τα σπασμένα δεν έγινε γνωστό ποιος θα πληρώσει την…  λυπητερή, ούτε αν η απρόσεκτη οδηγός τελικά αποφάσισε ή όχι να αγοράσει την GLE.

Get it on Google Play Download on the App Store