Έτρεχε με 334 χλμ./ώρα, παραδόθηκε όταν τον έπιασε κόκκινο

Όλοι μας κάναμε τρέλες στα νιάτα μας, αλλά οι περισσότεροι από εμάς δεν είχαμε καν αυτοκίνητο. Πόσο μάλλον μια Mustang GT 5.0 λτ. V8, όπως ο 19χρονος ο οποίος συνελήφθη, μετά από καταδίωξη που είχε με τις αρχές, να οδηγεί με 334 χλμ./ώρα.

Η ιστορία που μας έρχεται από τις Η.Π.Α. είναι λίγο παράξενη αλλά πέρα για πέρα αληθινή. Ο νεαρός εικονιζόμενος ονόματι Έκτορ Φρέιρ, συνελήφθη από τις αρχές να οδηγεί τη Mustang του με 334 χλμ./ώρα. Ταχύτητα εξωφρενική ακόμη και για Mustang GT 5.0 λτ. V8. Κάτι που σημαίνει πως ο εν λόγω νεαρός είχε κάνει στο αυτοκίνητό του αρκετές μετατροπές, ενώ σίγουρα είχε αφαιρέσει και τον περιοριστή ταχύτητας.

Δείτε επίσης: Video – Άμπαλος καταστρέφει Mustang Selby Cobra GT500

Η ιστορία φυσικά ξεκίνησε πιο… ήπια, καθώς όταν τον έπιασε για πρώτη φορά το ραντάρ της αστυνομίας, είχε στο κοντέρ του 135 χλμ./ώρα. Όμως δεν θέλησε να συμμορφωθεί και ξεκίνησε έτσι η καταδίωξη, από τους αστυνομικούς. Και κάπως έτσι, στην προσπάθειά του να τους ξεφύγει, έφτασε σε αυτή την ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Τελικά η καταδίωξη έλαβε τέλος, όταν ο νεαρός αναγκάστηκε να παραδοθεί… αφού έπεσε σε κόκκινο φανάρι και δεν ρίσκαρε την παραβίασή του. Τότε σταμάτησε, πέταξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του από το παράθυρο και αφέθηκε στις αρχές.

Εμείς να του ευχηθούμε καλά ξεμπερδέματα και να καταλάβει γρήγορα πως δεν μπορεί να τρέχει έτσι σε δημοσίους δρόμους. Αν δεν τον ενδιαφέρει η δική του ζωή, τουλάχιστον ας σκεφτεί λίγο τους υπόλοιπους χρήστες των δρόμων. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τον νεαρό φυσικά, αλλά για όλους μας. 

Get it on Google Play Download on the App Store