Toyota Hilux τα βάζει με Toyota Hilux τηλεκατευθυνόμενα (+videos)

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα videos στα οποία μονομαχούν αυτοκίνητα για τη νίκη. Αυτή τη φορά όμως θα δούμε κάτι διαφορετικό αφού πρωταγωνιστεί το νέο Toyota Hilux το οποίο έρχεται αντιμέτωπο με κάτι ασυνήθιστο και αυτό είναι ο εαυτός του αλλά… σε τηλεκατευθυνόμενο.

Αυτό έγινε με την πολύτιμη αρωγή της Tamiya, της ιαπωνικής εταιρείας μοντελισμού και όλα ξεκίνησαν όταν έπεσε στο τραπέζι το ερώτημα «πόσα τηλεκατευθυνόμενα χρειάζονται για να τραβήξουν ένα Toyota Hilux.».

Δείτε επίσης: Προσφορές για όλα τα Toyota με όφελος έως 1.500 ευρώ

Μία ερώτηση η οποία προήλθε σύμφωνα με την Tamiya από ένα παλιό διαφημιστικό της δεκαετίας του 1980, στο οποίο κάποια τηλεκατευθυνόμενα της Tamiya αποδείκνυαν τις ικανότητές τους τραβώντας ένα Toyota Hilux κανονικών διαστάσεων.

Χρειάστηκαν λοιπόν συνολικά 15 τηλεκατευθυνόμενα κλίμακας 1:10, προκειμένου να τραβήξουν το νέο Toyota Hilux 2.4 D-4D, τα οποία είχαν κάποιες μετατροπές προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η ελκτική τους ικανότητα. Συγκεκριμένα είχαν βάρος στην καρότσα τους, ελαστικά με χαμηλότερη πίεση και πιο κοντή σχέση μετάδοσης.

Τόσο η Toyota όμως όσο και η Tamiya δεν έμειναν εκεί, καθώς έβαλαν και κόντρες ανάμεσα στο κανονικό αυτοκίνητο και στα τηλεκατευθυνόμενα, τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε στα παρακάτω videos.

 

 

Get it on Google Play Download on the App Store