Ρώσοι μετέτρεψαν Lada Samara σε… transformer (+video)

Ο άνθρωπος όταν βάλει κάτι στο νου του μπορεί να το πετύχει και αυτό αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ο Ρώσος πατέρας με τον γιο του, που μετέτρεψαν το Lada Samara που είχαν στην κατοχή τους σε Transformer το οποίο είναι πλήρως λειτουργικό και έχει ακόμη και όπλα.

Όταν πρωτοδιαβάσαμε αυτή την είδηση δεν σκεφτήκαμε σε καμία περίπτωση το μεγαλείο αυτής της κατασκευής. Παρόλα αυτά, βλέποντας το videoπρέπει να «βγάλουμε το καπέλο» σε πατέρα και γιο, καθώς κατασκεύασαν ένα εξαιρετικό transformer ενώ του έδωσαν και όνομα.

Το ονομάζουν Optimus Gennadievich Praimov και λένε πως η κατασκευή του διήρκησε 6 μήνες, ενώ το αυτοκίνητο μπορεί να κυκλοφορήσει κανονικά.

Την επίδειξή του transformerτους, οι Gennadiy Korcherga και Sergey Korcherga την έκαναν στο Oryol Stunt Show που γίνεται στη Ρωσία και όπως λένε και οι ίδιο το πλήθος ενθουσιάστηκε, καθώς ο Primov διαθέτει ακόμη και όπλα που πυροβολούν!

Μάλιστα οι δυο τους λένε πως έχουν αρκετές ιδέες για το άμεσο μέλλον, ενώ τον επόμενο χρόνο σκοπεύουν να κατασκευάσουν ακόμη δύο transformers. Εμείς να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία λοιπόν!

Δείτε επίσης:

Σάντουιτς στα διόδια…

Έφαγε τον αερόσακο στη μούρη… (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store