Kia Stonic: To φθηνότερο μικρό SUV της Ελλάδας (τιμές & εξοπλισμός)

Λίγες ημέρες πριν, βρεθήκαμε στην πρωτεύουσα της Γερμανίας στο Βερολίνο για να γνωρίσουμε από κοντά το νέο Kia Stonic (διαβάστε εδώ το σχετικό θέμα), το μικρό SUV της μάρκας, το οποίο είναι πλέον και το φθηνότερο μοντέλο της κατηγορίας στην ελληνική αγορά με την τιμή του να ξεκινά από τα 13.990 ευρώ…

Δείτε ακόμη: Έτσι βάζεις «εμπρός» χωρίς μπαταρία στο κλειδί (+video)

Το Kia Stonic διατίθεται με τρεις βενζινοκινητήρες και έναν πετρελαιοκινητήρα, με τιμή αφετηρίας τα 13.990 ευρώ. Συγκεκριμένα, η πιο προσιτή έκδοση είναι η 1.2 LX City η οποία κοστίζει 13.990 ευρώ, ενώ ακολουθεί η EX Uptown με 14.490 ευρώ.

Με τον βενζινοκινητήρα 1.4 των 100 ίππων ξεκινά από τα 15.490 ευρώ και από την πιο πλούσια έκδοση EX Uptown, ενώ με τον τρικύλινδρο 1.0 τούρμπο των 120 ίππων ξεκινά από τα 16.490 ευρώ επίσης στην έκδοση EX Uptown.

Όσον αφορά στο πετρελαιοκίνητο Kia Stonic, αυτό εφοδιάζεται με τον 1.6 των 110 ίππων και η τιμή του ξεκινά από τα 17.660 ευρώ στην έκδοση EX Uptown.

Όσον αφορά στον εξοπλισμό του, η βασική έκδοση LX City διαθέτει μεταξύ άλλων, ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου της ευστάθειας, σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα, έξι αερόσακους, ζώνες ασφάλειας με ρύθμιση καθ’ ύψος, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, αιρκοντίσιον, ρυθμιζόμενο τιμόνι σε ύψος και απόσταση, τέσσερα ηλεκτρικά παράθυρα, ράγες οροφής, κιτ επισκευής ελαστικού, φιμέ τζάμια πίσω, ηλεκτρικούς εξωτερικούς καθρέφτες, σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 7,0 ιντσών και Bluetooth και χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι και αυτόματη ενεργοποίηση φώτων.

Διαβάστε επίσης: H μεμβράνη που εξαφανίζει τις γρατζουνιές από το αμάξωμα (+video)

Η πιο πλούσια έκδοση EX Uptown διαθέτει δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, φώτα ημέρας και φώτα θέσης LED, προβολείς ομίχλης και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέφτες.

Get it on Google Play Download on the App Store