H μεμβράνη που εξαφανίζει τις γρατζουνιές από το αμάξωμα (+video)

Όσοι έχουν καινούργιο αυτοκίνητο ή ένα καλοσυντηρημένο παλιό, έχουν μόνιμο άγχος το πώς θα το βρουν όταν επιστρέψουν σε αυτό, καθώς είναι εκτεθειμένο σε κάθε είδους κίνδυνο, από κουτσουλιές μέχρι γρατζουνιές που έγιναν επίτηδες. Ζημιές όμως γίνονται και κατά την οδήγηση και ειδικά στον αυτοκινητόδρομο, από πετραδάκια για παράδειγμα…

Δείτε ακόμη: Ronaldo μας τρέλανες! Δείτε το νέο του αυτοκίνητο

Οι νέες μεμβράνες όμως έρχονται να δώσουν λύση καθώς υπόσχονται να προστατεύσουν το αυτοκίνητό σας και μάλιστα να εξαφανίσουν τα όποια σημάδια επάνω του.

Όπως θα δούμε και στο video που έχει ανέβει στο κανάλι του youtube, Engineering Explained, οι νέου τύπου διαφανείς μεμβράνες αυτοεπουλώνονται  μετά από τραυματισμό τους, αφού οι γρατζουνιές στην επιφάνεια ουσιαστικά είναι… μετακινήσεις του υλικού και όχι κάποιου είδους μόνιμη βλάβη.

Διαβάστε επίσης: Crash tests σε εννιά νέα μοντέλα με 3, 4 και 5 αστέρια

Οι συγκεκριμένου τύπου προστατευτικές μεμβράνες αποτελούνται από τρία στρώματα, που εξασφαλίζουν πως δεν θα πάει ζημιά το αυτοκίνητό σας. Φυσικά για να τις τοποθετήσετε και να απαλλαγείτε από το άγχος των γρατζουνιών κλπ. θα πρέπει να υπολογίζετε για ένα αυτοκίνητο 2.000 ευρώ περίπου. 

Get it on Google Play Download on the App Store