Απάτη ο χρόνος της Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio; (+video)

Την Παρασκευή μάθαμε πως η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio πήγε στο Nurburgring και κατάφερε να το γυρίσει σε 7 λεπτά και 51,7 δλ. αφήνοντας αρκετά πίσω της την Porsche Cayenne Turbo S η οποία κατείχε μέχρι πριν το ρεκόρ με 7:59,74 δλ. Κάποιοι όμως λένε πως το video είναι προϊόν μοντάζ…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Dale Lomas, ο οποίος είναι οδηγός αγώνων και ξέρει πολύ καλά το Nurburgring, το βίντεο είναι μονταρισμένο. Αυτό δημοσίευσε και στην δελίδα στην οποία είναι διαχειριστής η οποία είναι η «Bridge to Gantry».

Φυσικά, όπως και ο ίδιος διευκρινίζει, το ότι το συγκεκριμένο βίντεο είναι μοντάζ, δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο χρόνος δεν είναι πραγματικός. Εξάλλου ο ίδιος μιλάει για μονταρισμένο video και παραδέχεται πιο κάτω στα σχόλιά του πως ο χρόνος μπορεί να είναι αληθινός.

Μένει λοιπόν να δούμε αν θα υπάρξει κάποια απάντηση από την Alfa Romeo και ποια θα είναι αυτή. Μέχρι τότε ας δούμε το video από το ρεκόρ της πιο κάτω, αλλά και την σύγκριση που επιχειρεί ο Dale Lomas ανάμεσα στον γύρο της Stelvio και του Honda Civic Type R για να καταδείξει τις ασυνέχειες στο video της ιταλικής μάρκας.

Get it on Google Play Download on the App Store