Toyota Corolla ΑΕ92 με μοτέρ 3.0 λτ. και πίσω κίνηση!

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλές μετατροπές άλλοτε πιο τολμηρές και άλλοτε λιγότερο, κυρίως σε σπορ αυτοκίνητα. Αυτή έχει την ιδιαιτερότητα ότι μία παλιά ταπεινή Toyota Corolla έγινε ένα εκρηκτικό αυτοκίνητο τόσο σε εμφάνιση όσο και σε επιδόσεις, καθώς λίγα έχουν απομείνει από την προηγούμενη ζωή της…

Δείτε ακόμη: Σε δημοπρασία η μοναδική Toyota Supra της Top Secret

Και λέμε στην προηγούμενη ζωή της, αφού το αυτοκίνητο είναι σχεδόν διαφορετικό από την οροφή έως τους προφυλακτήρες, χάρη στην τόλμη και την αποφασιστικότητα του ιδιοκτήτη της, του Σουηδού Mathias Tias Johansson.

Αυτός λοιπόν ήθελε οπωσδήποτε μοτέρ 2JS κάτω από το καπό της και όπως καταλαβαίνετε για να γίνει αυτό και για να περάσει και η κίνηση στον πίσω άξονα, χρειάστηκαν μία σειρά από σοβαρές μετατροπές στο αμάξωμα και το πάτωμα του αυτοκινήτου.

Στο custom πάτωμα τοποθετήθηκε rollcage, το αμάξωμα φάρδυνε για να χωρέσουν τα αυξημένα μετατρόχια και στο διαμέρισμα του μοτέρ έγιναν αλλαγές για να χωρέσει ο 6κύλινδρος σε σειρά 2JZ-GTE και το κιβώτιο ταχυτήτων V160 της Getrag.

Διαβάστε επίσης: Είναι λάθος να μην ξεκινάμε με πρώτη;

Τεχνικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου δεν έχουμε προς το παρόν τουλάχιστον, καθώς δεν έχει ανακοινώσει κάτι ο ιδιοκτήτης του, στο προφίλ του οποίου στο instagram μπορείτε να δείτε περισσότερες εικόνες.

Get it on Google Play Download on the App Store