Το νέο μπάκετ κάθισμα της Opel Performance κάνει και μασάζ

Είθισται οι αυτοκινητοβιομηχανίες στις σπορ εκδόσεις των μοντέλων τους να επιλέγουν κάποιο έτοιμο σπορ μπάκετ κάθισμα από κάποιον γνωστό και καταξιωμένο προμηθευτή όπως για παράδειγμα η Recaro.


Το ίδιο έκανε αρκετά χρόνια και η Opel όμως τώρα η γερμανική φίρμα παρουσίασε το δικό της μπάκετ κάθισμα το οποίο έχει εξελιχθεί από το τμήμα Opel Performance και φέρει την πιστοποίηση AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.).

Διαβάστε ακόμα: Η τιμή του Opel Insignia GSi 260 PS στην Ελλάδα

Το νέο μπάκετ της Opel με την πολύ όμορφη και σπορτίφ σχεδίαση διαθέτει ενσωματωμένο προσκέφαλο, ρυθμιζόμενα πλαϊνά μαξιλάρια και σύμφωνα με την φίρμα η διαδρομή της ζώνης στο ύψος του ώμου είναι άριστη, κάτι που ορισμένες φορές δεν ισχύει σε τέτοιου τύπου καθίσματα.

Στα υπόλοιπα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά ξεχωρίζουμε τις ηλεκτρικές του ρυθμίσεις (μήκος, βάθος, έδρα, γωνία πλάτης) με μνήμες, τον εξαερισμό, τη θέρμανση αλλά και την λειτουργία μασάζ. Το κάθισμα θα προσφέρεται σε δύο δερμάτινους συνδυασμούς ενώ στις εκδόσεις GSi θα έχει και το ανάλογο λογότυπο στην πλάτη.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Opel Insignia Grand Sport 1.6 CDTi 136 PS

Σημαντικό επίσης στοιχείο ότι παρά τις ηλεκτρικές του λειτουργίες το μπάκετ της Opel είναι ελαφρύ ζυγίζοντας μόλις 26 κιλά όταν το αντίστοιχο του Corsa OPC ζυγίζει 28 κιλά. Πρώτη τοποθέτηση θα είναι στο Opel Insignia GSi και αναμένεται να ακολουθήσει και οι υπόλοιπες γρήγορες εκδόσεις των υπολοίπων μοντέλων της Opel.

Get it on Google Play Download on the App Store