Video: Το νέο VW T-Roc σε ένα λεπτό!

Η Volkswagen έφερε στην Ελλάδα το τρίτο και μικρότερό της, για την ώρα, crossover μετά τα Touareg και Tiquan. Ο λόγος για το VW T-Roc το οποίο ξεκίνησε ήδη τις πωλήσεις του στην ελληνική αγορά και στο www.autogreeknews.gr ετοιμάσαμε ένα video για να το δείτε με κάθε του λεπτομέρεια, εξωτερικά σε μόλις ένα λεπτό.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Volkswagen T-Roc (+τιμές, εξοπλισμοί, κινητήρες)

Οι τιμές του Volkswagen T-Roc ξεκινούν από τα 19.650 ευρώ στην έκδοση Discover με τον 1.0 TSI κινητήρα βενζίνης με τους 115 ίππους. Η εν λόγω εξοπλιστική έκδοση μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, πίσω φώτα LED, δερμάτινο τιμόνι και κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός, air care climatronic 2 ζωνών με αντιαλλεργικά φίλτρα, composition colour με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5 ιντσών, bluetooth/USB/SD, αισθητήρες βροχής και φωτός, εσωτερικό αντιθαμβωτικό καθρέφτη, front assist με city emergency braking, pedestrian monitoring, ενεργό σύστημα διατήρησης πορείας Lane Assist, multi collision braking, pre-crash, σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού καθώς και ηλεκτρικό χειρόφρενο με λειτουργία Auto-Hold. Εκτός της έκδοσης Discover υπάρχουν και οι εκδόσεις Advance και Experience.

Το Volkswagen T-Roc είναι ένα μοντέρνο crossover που έρχεται για να ικανοποιήσει την ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση για ένα αυτοκίνητο που να προσφέρει τους χώρους και την πρακτικότητα ενός hatchback της κατηγορίας C με off-road εμφάνιση και δυνατότητες. Το γερμανικό μοντέλο έχει διαστάσεις 4.234×1.819×1.573 χλστ. και μεταξόνιο 2.590 χλστ. Στα βασικά του χαρακτηριστικά τα φώτα ημέρας LED, η μεγάλη τραπεζοειδής μάσκα, οι ακμές στο καπό, η προστατευτική ποδιά και τα πλαστικά μέρη πέριξ του αμαξώματος. Στοιχεία της εμφάνισης αλλά και του εξοπλισμού που κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστό το Volkswagen T-Roc είναι τόσο η διχρωμία του αμαξώματος με τέσσερα χρώματα στην οροφή όσο και τα έντεκα σχέδια στις ζάντες αλουμινίου που ξεκινούν από τις 16 ίντσες.

Διαβάστε επίσης: Πρώτη επαφή με το VW T-Roc στην Ελλάδα (+τιμές – εκδόσεις)

Ας δούμε όμως στο video που ετοιμάσαμε τα κυριότερα σημεία της εμφάνισής του σε μόλις ένα λεπτό!

Get it on Google Play Download on the App Store