Αξεσουάρ για το Hyundai i20

Σχεδιασμένα για να ενισχύουν την εμφάνιση και τις δυνατότητες του νέου Hyundai i20, τα αξεσουάρ κατασκευάζονται με απόλυτη ακρίβεια για τέλεια εφαρμογή. Τα υψηλής ποιότητας υλικά και η εξαντλητική προσοχή στη λεπτομέρεια εξασφαλίζουν ότι τα αξεσουάρ για το i20 πληρούν τις αυστηρές κατασκευαστικές προδιαγραφές όλων των προϊόντων της Hyundai. Ο Επίσημος Έμπορος Hyundai της περιοχής σας έχει τη γνώση να σας βοηθήσει να κάνετε τις επιλογές σας. Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Hyundai και το νέο i20 είναι φτιαγμένα για να είναι μαζί.

Σχάρα ποδηλάτων για κοτσαδόρο. Μεταφέρει ως δύο ποδήλατα με μέγιστο φορτίο τα 60kg. Διαθέτει μηχανισμό δίπλωσης για να επιτρέπει την πρόσβαση στο χώρο αποσκευών χωρίς να αφαιρούνται τα ποδήλατα. Κλειδώνει για αυξημένη αντικλεπτική προστασία.

1-2. Υποβραχιόνιο μπροστινών καθισμάτων με θήκη. Ξεκουράζει το χέρι σας και προσφέρει και μια επιπλέον χρήσιμη θήκη. Εφαρμόζει στο κάθισμα του οδηγού και ρυθμίζεται ανάλογα με την προτίμησή σας. 3. Γάντζος – κρεμάστρα θέσης συνοδηγού. Τοποθετείται στο πλάι της κεντρικής κονσόλας. Μπορεί να κρατά σακούλες με φαγητό σε πακέτο για να μη λερώσετε το χώρο κατά την μετακίνηση.

Πατάκια υφασμάτινα, βελούδινα. Όμορφα αλλά και ανθεκτικά, από υψηλής ποιότητας βελούδο, φτιαγμένα στα μέτρα του i20, με το σήμα στα μπροστινά. Έχουν οπές και αντιολισθητική βάση για να γαντζώνουν σταθερά στο δάπεδο.

Κάλυμμα χώρου αποσκευών, αδιάβροχο. Ελαφρύ, αδιάβροχο, ανθεκτικό, με υψωμένες άκρες, προστατεύει το χώρο από ρευστή βρομιά ή σκόνη. Με αντιολισθητικό λάστιχο για να κρατά τα αντικείμενα σταθερά και με το σήμα του i20, εφαρμόζει άψογα στο χώρο.

1. Μεμβράνη προστασίας πίσω προφυλακτήρα, μαύρη. Προστατεύει από γρατσουνιές και γδαρσίματα κατά τη φορτοεκφόρτωση. 2. Μεμβράνη προστασίας πίσω προφυλακτήρα, διάφανη. Προστατεύει από γρατσουνιές και γδαρσίματα κατά τη φορτοεκφόρτωση. 3. Πλαστικά προστατευτικά πλαϊνών θυρών. Σπορ και κομψά, προστατεύουν από χτυπήματα, ειδικά στα πάρκινγκ. 4-5. Λασπωτήρες. Είτε σε άσχημο καιρό είτε σε δύσκολα εδάφη, προστατεύουν το κάτω μέρος του αυτοκινήτου, τα περβάζια και τις πόρτες από τη λάσπη και τη βρομιά.

1. Κιτ καπνιστή. Θήκη με καπάκι που εφαρμόζει στην ποτηροθήκη και λειτουργεί ως τασάκι. Περιλαμβάνει και αναπτήρα. 2. Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω. Παράγουν μεταβαλλόμενους ηχητικούς τόνους ανάλογα με την απόσταση των εμποδίων. Οι 4 αισθητήρες μπορούν να βαφτούν στο χρώμα του αυτοκινήτου. 3. Κρεμάστρα κουστουμιού. Τοποθετήστε την εύκολα πίσω από το κάθισμα και φτάστε ατσαλάκωτοι στο γραφείο ή το ξενοδοχείο σας.

Get it on Google Play Download on the App Store