Αξεσουάρ για το Renault Clio

Εργοστασιακά και εγγυημένα αξεσουάρ ειδικά σχεδιασμένα για το Renault Clio, τα οποία του χαρίζουν ακόμα περισσότερο στιλ και ενισχύουν την πρακτικότητά του. Μπάρες οροφής για μεταφορές διαφόρων αντικειμένων, επιπλέον θήκες, μπαγκαζιέρες, προστατευτικά και διάφορα ακόμα αξεσουάρ, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

1. Αυτοκόλλητα για ζάντες Pulsize 16’’. Δώστε μοναδική εμφάνιση στις ζάντες σας με αυτά τα αυτοκόλλητα για προσωπικό στυλ. Τολμηρά, κολλάνε εύκολα πάνω στη ζάντα για να χαρίσουν ακόμη πιο έντονο ντιζάιν ανάλογα με τη διάθεσή σας. Διατίθενται για ζάντες Pulsize 16’’ σε πολλά σχέδια: κόκκινο, σημαία, σκίαση. 2. Κεραία-καρχαρίας. Δώστε μια νότα κομψότητας και σπορ διάθεσης στο όχημά σας χάρη σε αυτή την κεραία-καρχαρία που ταιριάζει απόλυτα στο σπορ design Clio. 3. Αναδείξτε την προσωπικότητά σας με τα τάσια Quartz 15’’. 4. Φωτιζόμενα μαρσπιέ πόρτας. Προστατεύουν με στυλ το κάτω μέρος της πόρτας του Renault Clio. 5. Θήκη της κάρτας hands-free Renault. Δώστε μοναδική εμφάνιση στην κάρτα hands-free και ζήστε την εμπειρία του Clio στο απόλυτο!

1. Βάση μεταφοράς εξοπλισμού σκι σε μπάρες οροφής. Ιδιαίτερα εύχρηστη, σας επιτρέπει να μεταφέρετε με απόλυτη ασφάλεια κάθε τύπου πέδιλα ski ή σανίδες του surf πάνω στην οροφή του Renault σας. Διαθέσιμη για 4 και 6 ζεύγη σκι. 2. Κοτσαδόρος αφαιρούμενος χωρίς εργαλεία. Για απόλυτα ασφαλή έλξη ή μεταφορά ρυμουλκούμενου, σκάφους, τροχόσπιτου, επαγγελματικού εξοπλισμού, σχάρας ποδηλάτων. Απόλυτα συμβατός με το Clio σας χωρίς κανένα κίνδυνο παραμόρφωσης του αμαξώματος. 3. Σχάρα ποδηλάτων Coach προσαρτώμενη στον κοτσαδόρο. Στερεώνεται γρήγορα στον κοτσαδόρο, χωρίς καμία ρύθμιση, για την πρακτική μεταφορά έως και 4 ποδηλάτων. Αναδιπλούμενη και ανυψούμενη, δεν εμποδίζει την πρόσβαση στο χώρο αποσκευών, ακόμη και όταν μεταφέρετε ποδήλατα. 4. Μπάρες οροφής. Για τη μεταφορά σχάρας ποδηλάτων, βάσης για σκι ή μπαγκαζιέρας. Ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις των προδιαγραφών ασφάλειας και αντοχής της Renault. Διατίθενται ανά ζεύγη με αντικλεπτική διάταξη. 5. Μπαγκαζιέρα. Πρακτική και ανθεκτική, γίνεται ο απαραίτητος σύντροφος σε κάθε σας ταξίδι! Χρώμα: Γυαλιστερό μαύρο. Διατίθεται σε χωρητικότητα 380 και 480 λίτρων.

1. Ευέλικτο προστατευτικό χώρου αποσκευών EasyFlex. Απαραίτητο για την προστασία του χώρου αποσκευών, διπλώνει και ξεδιπλώνει εύκολα και προσαρμόζεται άψογα στη θέση των πίσω καθισμάτων καλύπτοντας όλη την επιφάνεια του χώρου αποσκευών. 2. Πατάκι χώρου αποσκευών διπλής όψης. Με άριστη εφαρμογή, εγγυάται τη μακρόχρονη προστασία του χώρου αποσκευών. Διπλής όψης, ύφασμα-καουτσούκ, προσαρμόζεται σε όλα τα μεταφερόμενα αντικείμενα. Εύκολη συντήρηση. 3. Πατάκια αυτοκινήτου από ύφασμα Premium. Εγγυώνται την απόλυτη προστασία του δαπέδου του εσωτερικού χώρου. Εύκολη συντήρηση με απλή στερέωση χάρη στα δύο ειδικά προβλεπόμενα κλιπ ασφαλείας. 4. Υποβραχιόνιο στη θέση οδηγού. Βελτιώνει την άνεσή σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και σας προσφέρει έναν πρόσθετο χώρο τακτοποίησης. Πρακτικό, σας επιτρέπει να τακτοποιείτε τα προσωπικά σας μικροαντικείμενα. 5. Αποσπώμενη μαγνητική βάση smartphone αεραγωγών. Αξιοποιήστε πλήρως και με απόλυτη ασφάλεια το smartphone σας κατά την οδήγηση. Μικρή και διακριτική, η βάση αφομοιώνεται στο ντιζάιν του οχήματός σας. Διαθέτει μαγνητικό σύστημα που σας επιτρέπει να στερεώσετε το smartphone σας με μια απλή κίνηση στους αεραγωγούς του οχήματός σας. Αποσπώμενη, μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε άλλο όχημα. 6. Βάση για tablet. Στερεώνεται εύκολα στο προσκέφαλο και επιτρέπει στους πίσω επιβάτες να απολαμβάνουν με άνεση. Συμβατή με κάθε τύπο tablet 7’’ έως 10’’.

Get it on Google Play Download on the App Store