Εστιατόριο «Το σπίτι της Μαριώς» στα Καλάβρυτα

Όσοι επισκέπτονται τα Καλάβρυτα, σίγουρα φεύγουν με ευχάριστες αναμνήσεις, χάρη στις πλούσιες φυσικές ομορφιές που προσφέρει όλες τις εποχές του χρόνου και τα ιστορικά μνημεία.

Αξέχαστες όμως μένουν και οι γεύσεις που προσφέρει «Το σπίτι της Μαριώς», το οποίο αποτελεί έναν ακόμα σοβαρό λόγο για να ταξιδέψει κανείς στα Καλάβρυτα ακόμα για μια ημερήσια εξόρμηση με το αυτοκίνητο, όχι μόνο μία, αλλά πολλές φορές.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι «Το σπίτι της Μαριώς», απέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πιστοποιητικό διάκρισης στο Trip Advisor (2017, 2018 και 2019), γεγονός που δείχνει έμπρακτα την υψηλή ικανοποίηση των πελατών, με τις πλούσιες ελληνικές γεύσεις που προσφέρει. Ο πολύ φιλόξενος και με άφθονο χιούμορ Σεφ Γιώργος Μανίκας, νιώθει πολύ περήφανος για την ομάδα που τον υποστηρίζει, στην οποία σημαντικό ρόλο παίζει και η σύζυγός του, Μαρία Ανδριοπούλου.

Αναμφίβολα, «Το σπίτι της Μαριώς» είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς για να γευθεί κανείς τοπικές γεύσεις, προϊόντα και υλικά της εποχής, αφού όλα προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς, από τη φύση των Καλαβρύτων και από τον κήπο. Μέχρι και το δροσερό νερό προέρχεται από την πηγή, που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά. Παράλληλα, τα τοπικά κρασιά και οι μπύρες, ενισχύουν με την σειρά τους τις ελληνικές γεύσεις και την αγάπη για τον τόπο.

Ο Σεφ Γιώργος Μανίκας και η ομάδα του δημιουργούν μοναδικά πιάτα σε γεύσεις αλλά και σε εμφάνιση, κάνοντάς τα ακόμα πιο εντυπωσιακά και λαχταριστά. Απίστευτοι συνδυασμοί πλημμυρίζουν τον ουρανίσκο και σε ταξιδεύουν, ενώ παράλληλα ο ζεστός χώρος και οι φιλόξενοι οικοδεσπότες σε κάνουν να νιώθεις οικία, λες και «Το σπίτι της Μαριώς», είναι και δικό σου σπίτι.

«Το σπίτι της Μαριώς» βρίσκεται μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο των Καλαβρύτων, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, μέσα στη φύση.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: 4ο χλμ. Καλαβρύτων-Πούντας (Διακοπτού), περιοχή Στάση Κερπινής, Καλάβρυτα.

Τηλέφωνα: 2692022264, 6977706876

Facebook: Το Σπίτι της Μαριώς – Καλάβρυτα

Email: manincash_@hotmail.com

Χάρτης:

Credits φωτογραφιών:

Erin de Busk, Riana, Κώστας Λεπενιώτης, Αρτέμης Σαρρής, Γιώργος Μανίκας

Get it on Google Play Download on the App Store