Ενοικιαζόμενα δωμάτια Amorani στην Άνδρο, Μπατσί

Τα Amorani Studios σας καλωσορίζουν στο πανέμορφο Μπατσί της Άνδρου. Ως οικογενειακή ιδιοκτησίας επιχείρηση εδώ και τρεις δεκαετίες, παρέχει στους επισκέπτες την καλύτερη δυνατή φιλοξενία και άνεση.

Τα κτίρια είναι αμφιθεατρικά χτισμένα και διαθέτουν δωμάτια, studios και διαμερίσματα με προσωπικές βεράντες στις οποίες μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την πανοραμική θέα στο Αιγαίο.

Σε απόσταση 200 μ. από την κεντρική πλατεία του χωριού και 400 μ. από την παραλία, ακολουθώντας το παραδοσιακό μονοπάτι προς την «Πίσω Βρύση», μέσα από πρασινάδες και νερά, θα συναντήσετε τα νεόχτιστα συγκροτήματα Amorani Studios.

Διαθέτουν προσεγμένα και κομψά επιπλωμένα καταλύματα διαφορετικών μεγεθών και τιμών που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και πέντε άτομα. Όλα τα δωμάτια παρέχουν ψυγείο, τηλεόραση, σεσουάρ, κλιματισμό δυνατότητα προετοιμασίας πρωινού, ασύρματο internet και ατομικό μπαλκόνι. Επιπλέον, σε κάποια από αυτά μπορείτε να προετοιμάσετε γεύματα καθώς είναι πλήρως εξοπλισμένα με κουζινάκι. Η προνομιακή τοποθεσία των Amorani Studios σας επιτρέπουν να εκμεταλλευτείτε την εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα και στο Μπατσί.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Περιοχή: Άνδρος, Μπατσί

Τηλέφωνα: (+30) 22820 41706, (+30) 22820 41661, (+30) 210 6448916, (+30) 697 4956637

Email: info@amorani-studios.gr

Site:  www.amorani-studios.gr

Facebook: Amorani Studios

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store