Ενοικιαζόμενα δωμάτια Porto Panorama στο Πόρτο Χέλι

Το Porto Panorama σκαρφαλωμένο σε λόφο χαρίζει την πιο εντυπωσιακή θέα στην περιοχή. Η παραδοσιακή λιθόκτιστη αρχιτεκτονική του, η λιτή του διακόσμηση και ο οικογενειακός χαρακτήρας που αποπνέει συνθέτουν μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης που γοητεύει αμέσως τον επισκέπτη.

Με πολύ προσωπική δουλειά στήθηκε το Porto Panorama, έχοντας ως κύριο μέλημα το σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής σε συνδυασμό με τη λειτουργικότητα και την άνεση.

Ο ξενώνας αποτελείται από δύο κτίρια και τρία επίπεδα:

Στο ψηλότερο επίπεδο βρίσκεται το κεντρικό κτίριο με τα δίκλινα δωμάτια και τα διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου και καθιστικού, με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα που κάνουν άνετη την διαμονή σε οικογένειες. Όλα διαθέτουν αυτόνομο μπαλκόνι με θέα την θάλασσα ή αυλή με θέα τον κήπο μας και την θάλασσα.

Στο δεύτερο επίπεδο, σ’ ένα ξεχωριστό λιθόκτιστο κτίριο βρίσκεται το Panorama Cafe και ο χώρος υποδοχής του ξενώνα. Εκεί θα απολαύσετε το πρωινό σας, τον απογευματινό σας καφέ και το βραδινό σας ποτό μπροστά στην πιο όμορφη ανατολή και δύση στο Πόρτο Χέλι.

Στο τρίτο επίπεδο θα βρείτε την πισίνα υπερχείλισης ΠΑΝΟΡΑΜΑ με αλάτι.

Επικοινωνία:

Περιοχή: Βερβερόντα, Πόρτο Χέλι, Αργολίδα 21061

Τηλέφωνα: (+30) 27540 51040, (+30) 6973037302

Email: portopanorama@gmail.com

Site: www.portopanorama.gr

Facebook: Porto Panorama Portoheli

Χάρτης

Get it on Google Play Download on the App Store