Ξενοδοχείο Kalavrita Canyon Hotel & Spa

Στην καρδιά της όμορφης και ιστορικής κωμόπολης των Καλαβρύτων βρίσκεται το πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων, Kalavrita Canyon Hotel & Spa, το οποίο σας προσκαλεί να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Το Kalavrita Canyon Hotel & Spa απέχει μόλις 14 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο του Χελμού Πάνος Πόλκας, ενώ λίγη ώρα μακριά, μπορεί κανείς με το αυτοκίνητό του να επισκεφθεί πολλές ιστορικού, ή φυσιολατρικού ενδιαφέροντος τοποθεσίες.

Τα 36 πολυτελή και άνετα δωμάτια με μοντέρνα διακόσμηση και με επιπλοσύνθεση υψηλής αισθητικής, μπορούν να σας προσφέρουν την άνεση και ξεκούραση που αναζητάτε. Το Kalavrita Canyon Hotel & Spa παρέχει όλες τις υπηρεσίες που να αναζητήσει ο επισκέπτης, έτσι ώστε να νιώσει πολύ άνετα, κάθε στιγμή της μέρας.

Το τμήμα υποδοχής του ξενοδοχείου είναι στη διάθεση των φιλοξενούμενων σε 24ωρη βάση, ενώ η υπηρεσία δωματίων λειτουργεί καθημερινά από 07:30 έως 22:30. Επίσης, στο Kalavrita Canyon Hotel & Spa υπάρχει sauna για την απόλυτη χαλάρωση, καθώς και υπηρεσίες περιποίησης. Όσο για τους μικρούς επισκέπτες, προσφέρεται αίθουσα για δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Επιπλέον, για τους ενοίκους του ξενοδοχείου υπάρχει υπόγειο parking, έτσι ώστε να φυλάσσεται το αυτοκίνητό τους με ασφάλεια. Παράλληλα μέσω του ανελκυστήρα η πρόσβαση γίνεται απευθείας στους ορόφους των δωματίων.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Περιοχή: Εθνικής Αντιστάσεως & Σκαλτσά, Τ.Κ. 25001, Καλάβρυτα, Ελλάδα

Τηλέφωνο: (+30) 26920 22004, Fax: (+30) 26920 24305

Email: info@kalavritacanyon.gr

Site: kalavritacanyon.gr

Facebook: Kalavrita Canyon Hotel and Spa

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store