Ξενοδοχείο Kymothoi στην Άνδρο, Γαύριο

To Kymothoi rooms and pool bar στο Γαύριο της Άνδρου είναι κτισμένο αμφιθεατρικά με μαγευτική θέα στην θάλασσα του Αιγαίου, περιτριγυρισμένο από πλούσια φύση και αποτελεί ένα μοναδικό καταφύγιο ηρεμίας και γαλήνης.

Συνδυάζοντας την εντυπωσιακή θέα, την πλούσια φύση, την εκλεπτυσμένη κομψότητα των χώρων και την ζεστή φιλοξενία το Kymothoi rooms and pool bar θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία.

Οι αποχρώσεις των δωματίων είναι εμπνευσμένες από την φύση της Άνδρου ενώ η διακόσμηση είναι λιτή και διακριτική. Όλα τα δωμάτια παρέχουν τις απαραίτητες ανέσεις ώστε να κάνουν την διαμονή σας ακόμα καλύτερη. Τα 15 δωμάτια είναι ξεχωριστά σε σχεδιασμό και ύφος και βρίσκονται σε τρία επίπεδα, ενώ όλα έχουν θέα στη θάλασσα.

Οι εγκαταστάσεις του συγκροτήματος παρέχουν στους ενοίκους τη δυνατότητα να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν στην απόλυτη ηρεμία στην πισίνα ή στο κιόσκι απολαμβάνοντας τον καφέ, το ποτό ή ένα ελαφρύ σνακ.

Το πρωινό προσφέρεται στο χώρο κάτω από την κληματαριά. Με την υπέροχη θέα από κάθε σημείο ανακαλύψτε το ειδυλλιακό σκηνικό για απόλυτη απομόνωση.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Περιοχή: Άνδρος, Γαύριο

Τηλέφωνο: 6976880437

Site: www.kymothoi.com

Facebook: Kymothoi Rooms & Pool Bar

Χάρτης

Get it on Google Play Download on the App Store