Νέα μοναδική Ferrari J50 για μόνο 10 τυχερούς!

Για τον εορτασμό της επετείου των 50 ετών της Ferrari στην Ιαπωνία, η ιταλική μάρκα παρουσίασε στο Εθνικό Κέντρο Τέχνης στο Τόκιο, το νέο μοντέλο της J50. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακού σχεδιασμού 2θέσιο roadster σπορ όχημα με κινητήρα πίσω, το οποίο έχει εξελιχθεί από το τμήμα Special Projects της Ferrari και έχει σχεδιαστεί από το Styling Centre της μάρκας στο Μαρανέλλο.

Συνολικά μόλις 10 Ferrari J50 θα κατασκευαστούν, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι έχουν ήδη προπωληθεί. Η νέα αυτή Ferrari βασίζεται στην 488 Spider και τροφοδοτείται με το V8 3.9 λτ. μηχανικό σύνολο των 690 ίππων. Επιδόσεις δεν αναφέρονται, όμως δεν αποκλείεται να είναι ακόμα πιο γρήγορη από την 488 Spider των 470 ίππων και των 0-100 χλμ./ώρα σε 3,0 δευτερόλεπτα.

Δείτε ακόμα: Ferrari 488 Spider με 772hp και 0-100 χλμ./ώρα σε 2,8 δλ.! (+video)

Σχεδιαστικά διαφέρει σημαντικά σε σχέση με την 488 Spider αλλά και από άλλα μοντέλα της Ferrari, διαθέτοντας μια πιο ξεχωριστή αισθητική από όποια πλευρά και να τη δει κανείς. Στο πολύ αιχμηρό εμπρός άκρο ξεχωρίζουν τα πολύ λεπτά φωτιστικά σώματα, το χαμηλό ρύγχος και το τονισμένο σπόιλερ, στο πλάι τα φουσκωμένα φτερά και οι ανάγλυφες επιφάνειες χαρίζουν έντονο δυναμισμό, ενώ και πίσω είναι έντονα επιθετική.

Το εσωτερικό της Ferrari J50 προέρχεται σχεδόν αυτούσιο από της 488 Spider, ωστόσο τα σπορ καθίσματα ενισχύουν περαιτέρω τον ξεχωριστό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Get it on Google Play Download on the App Store