Έτσι θα μοιάζει το SUV της Ferrari

Αυτή η είδηση σίγουρα θα στεναχωρήσει πολύ τους φανατικούς της αυτοκίνησης και ακόμη περισσότερο τους οπαδούς της Ferrari, αλλά όπως όλα δείχνουν η ιταλική μάρκα ετοιμάζει crossover μοντέλο, παρά το γεγονός πως πριν μερικούς μήνες αρνούνταν πεισματικά κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πρότζεκτ πλέον έχει πάρει σάρκα και οστά και μάλιστα έχει και κωδική ονομασία η οποία είναι F16X, ενώ η παραγωγή της θα είναι δίπλα σε αυτή της επόμενης γενιάς της GTC4.

Στην πιο πάνω εικόνα, η οποία είναι ψηφιακά επεξεργασμένη και αποτελεί δημιούργημα του Theophilus Chin (ανεξάρτητου σχεδιαστή) μπορείτε να δείτε πως περίπου θα μοιάζει το πρώτο SUV της Ferrari.

Όπως βλέπετε θα έχουμε να κάνουμε με ένα πεντάθυρο αμάξωμα με αρκετά αυξημένη απόσταση από το έδαφος και εμφάνιση η οποία θα ακολουθεί τα σχεδιαστικά πρότυπα της μάρκας.

Το ιταλικό crossover θα πρέπει να το περιμένουμε το 2020, με μοτέρ V8 και υβριδική τεχνολογία και θα είναι το πρώτο υβριδικό της μάρκας μετά το hypercar της, τη LaFerrari, ενώ θα αποτελεί μέρος του πενταετούς πλάνου του Sergio Marchionne, αφεντικού της μάρκας, το οποίο προβλέπει αύξηση πωλήσεων και εσόδων.

Φυσικά, μιας και αναφερθήκαμε στον Sergio Marchionne, ακόμη θυμόμαστε την απάντησή του όταν τον ρώτησαν αν θα φτιάξει η Ferrari ένα SUV και εκείνος είπε «θα πρέπει να με πυροβολήσετε πρώτα»…

Διαβάστε ακόμη:

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η θρυλική Lancia Delta HF Integrale του Kankkunen

Ford Focus RS500 με 206 χλμ. ξεπέρασε τις 60.000 ευρώ!

Get it on Google Play Download on the App Store