Νέα σαγηνευτική Ferrari LaFerrari χωρίς οροφή

Τις πρώτες φωτογραφίες και πληροφορίες ανακοίνωσε η Ferrari για τη νέα «ανοιχτή» LaFerrari, χωρίς ωστόσο να αναφέρει αν θα ονομάζεται για παράδειγμα Spider, Aperta, ή κάπως αλλιώς.

Η νέα κάμπριο LaFerrari θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού στα τέλη του Σεπτεμβρίου, όπου θα ανακοινωθούν και όλες οι λεπτομέρειες, μεταξύ των οποίων και πόσες θα κατασκευαστούν. Ωστόσο, όλα τα διαθέσιμα οχήματα έχουν ήδη προπωληθεί μετά από μια ειδική παρουσίαση σε πελάτες και τα βιβλία των παραγγελιών έχουν κλείσει!

Η κάμπριο LaFerrari θα είναι διαθέσιμη με αφαιρούμενη hard top οροφή από ανθρακόνημα ή από ύφασμα. Για την κίνησή της υπάρχει το ίδιο υβριδικό σύνολο με εκείνο της κουπέ LaFerrari, το οποίο αποτελείται από ένα V12 κινητήρα 6.3 λτ. απόδοσης 800 ίππων και ένα ηλεκτροκινητήρα 163 ίππων (συνολική ισχύς 963 ίππων).

Σημαντικές και εκτεταμένες τροποποιήσεις έχουν γίνει στο πλαίσιο προκειμένου να διατηρηθεί η ακαμψία της «κλειστής» LaFerrari. Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στην αεροδυναμική, έτσι ώστε να διατηρεί τον ίδιο συντελεστή οπισθέλκουσας χωρίς την οροφή.

Get it on Google Play Download on the App Store