Ανανέωση για το Fiat Panda, Panda Cross και Panda 4×4

Η Fiat ανανεώνει το δημοφιλές μίνι μοντέλο της Panda, το οποίο δέχεται ένα αισθητικό «φρεσκάρισμα» και μια τεχνολογική αναβάθμιση, πέντε χρόνια μετά το λανσάρισμα του. Εξωτερικά, το Fiat Panda παρέμεινε απαράλλακτο, ενώ στην γκάμα των χρωμάτων προστέθηκαν δύο νέες αποχρώσεις σε κόκκινο (Amore Red) και μεταλλικό γκρι (Colosseo Grey). Επίσης, υπάρχουν δύο νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν το νέο τιμόνι και οι νέες επενδύσεις και διακοσμητικά, καθώς και τα νέα γραφικά στον πίνακα οργάνων. Στο Panda υπάρχουν δύο αποχρώσεις για το ταμπλό, ασημί ή γκρι, ενώ τα υφάσματα στα καθίσματα έχουν νέους χρωματικούς συνδυασμούς σε διχρωμία. Στο πάνω μέρος του ταμπλό τοποθετείται το νέο σύστημα πολυμέσων Uconnect με τις διάφορες εφαρμογές και λειτουργίες.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει όλα τα γνωστά μηχανικά σύνολα, όπως είναι τα βενζίνης 1.2 λτ. 69 HP (και με υγραέριο), ο 0.9 TwinAir με 65, 85 και 90 ίππους ή με 80 ίππους στην έκδοση με φυσικό αέριο και ο πετρελαίου 1.3 95 HP Multijet.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο με το ανανεωμένο Panda:

Get it on Google Play Download on the App Store