Στην Ελλάδα το νέο Fiat 500X S-Design

Ξεκίνησε το λανσάρισμα στη χώρα μας της νέας ειδικής έκδοσης S-Design του Fiat 500X, η οποία ξεχωρίζει για την πιο σπορ και μοντέρνα εμφάνισή της. Πιο συγκεκριμένα, στο αμάξωμα υπάρχουν σκούρες λεπτομέρειες σε διάφορα τμήματα, φιμέ πίσω τζάμια, μαύρες ζάντες 18 ιντσών, «X» λογότυπα και σκουρόχρωμοι προβολείς.

Το νέο Fiat 500X S-Design διατίθεται σε 6 εξωτερικά χρώματα, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η πράσινη ματ απόχρωση Alpi. Στο εσωτερικό, αναπαράγονται τα σκούρα στοιχεία του αμαξώματος, ενώ συναντούμε καθίσματα από μαύρο ύφασμα με μαύρο οικολογικό δέρμα και πορτοκαλί ραφές, αλλά και διάφορες σκούρες επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες.

Στους κινητήρες, το νέο Fiat 500X S-Design συνδυάζεται με τον 1.400άρη Multiair κινητήρα βενζίνης των 140 ίππων και τον 1.6 MTJ diesel των 120 ίππων. Στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου προσφέρονται στάνταρ ESP, 6 αερόσακοι, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, σύστημα πολυμέσων U-Connect με οθόνη αφής 5 ιντσών και πολλά άλλα.

Το νέο Fiat 500X S-Design διατίθεται στην έκδοση City σε τιμές από 21.300 ευρώ, αλλά και στην έκδοση Off-Road (+μαύρες μπάρες οροφής, επιχρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης) με κόστος από 22.000 ευρώ. Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται τυχόν προωθητική ενέργεια.

Διάφορα νέα: 

Στη Λευκάδα με το 9θέσιο diesel Fiat Talento 1.6 Ecojet 

Ανανεωμένο Fiat 500L με ακόμη περισσότερο στυλ 

Έτσι βάφει ματ το Abarth 124 Spider η Fiat (+video)

 

Get it on Google Play Download on the App Store