Νέο Fiat Tipo S-Design σε 5θυρο και Station Wagon

Η Fiat διευρύνει την γκάμα του Tipo με την προσθήκη της νέας έκδοσης S-Design, η οποία διαθέτει πιο σπορτίφ και δυναμική εικόνα, ενώ θα είναι διαθέσιμη με το 5θυρο αμάξωμα και το Station Wagon.

Διαβάστε ακόμα: Το Fiat Tipo σε νέες τιμές από 11.990 ευρώ

Το νέο Fiat Tipo S-Design λανσάρεται παράλληλα σε ένα αποκλειστικό –για την έκδοση- χρώμα, το Metropoli Grey, ενώ η παλέτα των αποχρώσεων του αμαξώματος περιλαμβάνει ακόμα τις επιλογές Cinema Black, Amore Red, Gelato White και Colosseo Grey. Επιπλέον, το Tipo S-Design είναι άμεσα αναγνωρίσιμο εξωτερικά από τις μαύρες λεπτομέρειες, όπως είναι στη μάσκα και το πλαίσιο των προβολέων ομίχλης, μαύροι είναι επίσης οι καθρέπτες και πιο σκουρόχρωμα είναι τα φωτιστικά σώματα (Bi-Xenon τα εμπρός). Την σπορτίφ εικόνα ενισχύουν με την σειρά τους οι 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου και τα πίσω φιμέ παράθυρα.

Στο εσωτερικό του Fiat Tipo S-Design με τον σκουρόχρωμο διάκοσμο ξεχωρίζουν οι δερμάτινες επενδύσεις με τις διπλές ραφές, τα διακοσμητικά λάκας πιάνου και ανθρακί απόχρωσης. Άλλες λεπτομέρειες αφορούν το δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων και τα νέα καλύμματα στις πόρτες. Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται -μεταξύ άλλων- το σύστημα πολυμέσων UConnect με την οθόνη αφής των 7 ιντσών με Apple CarPlay και Android Auto και τις πολλές επιμέρους εφαρμογές.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή Fiat Tipo Hatchback diesel 1.3 MTJ 95 HP

Το Tipo S-Design θα είναι διαθέσιμο με τους κινητήρες βενζίνης 1.4 T-Jet 120 HP, τον διπλού καυσίμου LPG – βενζίνης 1.4 T-Jet 120 HP και τον πετρελαίου 1.6 Multijet 120 HP σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο ή το αυτόματο διπλού συμπλέκτη DCT των 6 σχέσεων.

Get it on Google Play Download on the App Store