Ford EcoSport ανανεωμένο και νέα σπορτίφ έκδοση EcoSport S

Το βασισμένο στο Fiesta μικρό SUV Ford EcoSport δέχτηκε την πρώτη αναβάθμισή του, τόσο σε εμφάνιση όσο και δυναμικά χαρακτηριστικά στο δρόμο και σε εξοπλισμό. Για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμο χωρίς την εξωτερική ρεζέρβα στην πόρτα του χώρου αποσκευών και με πίσω φιμέ παράθυρα (προαιρετικά). Στο εσωτερικό οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν ανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων, νέο φωτισμό καμπίνας, επενδύσεις χρωμίου στους διακόπτες των ηλεκτρικών παραθύρων, έγχρωμη οθόνη 4 ιντσών και μαύρες επενδύσεις στην κονσόλα και στις πόρτες.


Η δυναμική συμπεριφορά του EcoSport αναβαθμίστηκε από τον αναθεωρημένο πίσω ημιάκαμπτο άξονα, τα νέα ελατήρια και αμορτισέρ μπροστά, τη μείωση του αμαξώματος από το έδαφος κατά 10 χιλιοστά, το επαναπρογραμματισμένο ESC και την υποβοήθηση του τιμονιού. Βελτιωμένη με την σειρά της είναι και η ηχομόνωση, μέσω της χρήσης παχύτερων ηχομονωτικών υλικών στις πόρτες και στο ταμπλό.

Εκσυγχρονισμένοι είναι και οι κινητήρες, με τον 1.5 TDCi να αποκτά 5 παραπάνω ίππους (95 PS). Να υπενθυμίσουμε ότι το EcoSport διατίθεται και με τους κινητήρες βενζίνης 1.5 Ti-VCT 112 PS και 1.0 EcoBoost 125 PS, με τιμές που ξεκινούν στη Γερμανία από 19.790 ευρώ.

Πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης κάνει και η νέα έκδοση EcoSport S με τον πλούσιο εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων το εικονιζόμενο ειδικό μπλε χρώμα, μαύρη οροφή χωρίς ράγες, μαύρες ζάντες 17 ιντσών και επίσης μαύρα καλύμματα καθρεπτών.

Get it on Google Play Download on the App Store