Νέα Ford Focus Red Edition και Focus Black Edition

Τα νέα μοντέλα Focus Red Edition και Focus Black Edition της Ford προσφέρουν δίχρωμους συνδυασμούς και κιτ αισθητικής αναβάθμισης με σπορ προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, πίσω αεροτομή καθώς και ζάντες αλουμινίου 17 και 18 ιντσών.


Βαμμένα σε Race Red με μαύρη οροφή ή σε Panther Black με κόκκινη οροφή, και τα δύο μοντέλα έχουν αντίθετες αποχρώσεις στους καθρέπτες, ενώ η Black Edition δημιουργεί κοντράστ με λεπτομέρεια στον εμπρός προφυλακτήρα και το πλαίσιο της μάσκας. Το θέμα της αντίθεσης μεταφέρεται στο εσωτερικό με μία μαύρη κεντρική κονσόλα, μαύρο δερμάτινο τιμόνι και μαύρο κάλυμμα επιλογέα ταχυτήτων με κόκκινη ραφή, μαύρο δερμάτινο χειρόφρενο και κάλυμμα με κόκκινη ραφή, μαύρα πατάκια με κόκκινη ραφή και σπορ καθίσματα σε Charcoal black με αντίθετη κόκκινη ραφή.

Τα νέα μοντέλα Focus ακολουθούν τα Fiesta Red Edition και Fiesta Black Edition που ήδη διατίθενται και περιλαμβάνουν επίσης μία ισχυρή έκδοση 140 PS του βραβευμένου 1.0 EcoBoost και σκληρότερη ανάρτηση, αλλαγμένες σχέσεις μετάδοσης και ειδικά σεταρισμένο σύστημα διεύθυνσης.

Get it on Google Play Download on the App Store