Ντεμπούτο για το νέο Ευρωπαϊκό Honda Jazz με πολλές βελτιώσεις

Τις πρώτες φωτογραφίες και πληροφορίες για το νέο, τρίτης γενιάς Jazz ανακοινώνει η Honda, το οποίο φέρει ορισμένες διαφορές σε σχέση με το αντίστοιχο Honda Fit που πωλείται στην Ιαπωνία. Εξωτερικά οι διαφορές μεταξύ του νέου Jazz prototype σε σχέση αντικατάσταση της χρωμιωμένης πίσω επένδυσης με μαύρη και στην αλλαγή της κεραίας.

Το νέο Jazz είναι μακρύτερο από το δεύτερης γενιάς Jazz κατά 15 χιλιοστά και με μεγαλύτερο κατά 30 χιλιοστά μεταξόνιο, εξασφαλίζοντας έτσι ακόμα πιο άνετους χώρους για επιβάτες και αποσκευές. Βασισμένο στην παγκόσμια πλατφόρμα της Honda, το νέο Jazz διατηρεί την δεξαμενή του καυσίμου στο κέντρο του αμαξώματος, όπως στο Civic αλλά και στο νέο HR-V, όπως επίσης και τα πολύ πρακτικά πίσω καθίσματα Honda Magic Seats.

Παράλληλα, η Honda αναφέρει ότι το νέο Jazz θα προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στο δρόμο χάρη σε ένα νέο σύστημα ανάρτησης. Βελτιωμένη θα είναι η οικονομία και η απόδοση μέσω του νέου 1.3 i-VTEC κινητήρα, ο οποίος θα συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο (αντικαθιστώντας το 5 σχέσεων του υπάρχοντος Jazz) ή με CVT. Τέλος, οι πωλήσεις του στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2015.

Get it on Google Play Download on the App Store