Ανανεωμένο Hyundai Veloster και νέα έκδοση Rally Edition

Το ανανεωμένο Veloster παρουσίασε η Hyundai στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Σικάγο, μαζί με τη νέα πιο σπορ και περιορισμένης παραγωγής έκδοση (σε 1.200 αντίτυπα) Rally Edition. Αυτή βασίζεται στο μοντέλο Turbo R-Spec και ξεχωρίζει από τις νέες ζάντες των 18 ιντσών με ελαστικά 225/40, τα αεροδυναμικά βοηθήματα τύπου carbon και την πιο σφιχτή ανάρτηση. To Veloster Rally Edition διατίθεται αποκλειστικά με το χρώμα Matte Blue, με μαύρο δερμάτινο εσωτερικό και μόνο με το κοντής κλιμάκωσης 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Επιπλέον, το ανανεωμένο Veloster εφοδιάζεται με 7τάχυτο διπλού συμπλέκτη κιβώτιο ταχυτήτων, με νέες 17 ιντσών ζάντες ή προαιρετικά με 18άρες, με ανασχεδιασμένο καπό και μάσκα και με εκσυγχρονισμένο σύστημα πολυμέσων Blue Link.

Αρχικός κινητήρας που εφοδιάζει το Veloster είναι ο 1.6 λτ. απόδοσης 138 ίππων και 167 Nm ροπής ή 132 ίππων με το 6άρι διπλού συμπλέκτη αυτόματο κιβώτιο. Το Turbo R-Spec τροφοδοτείται με το 1.6 λτ. μηχανικό σύνολο ισχύος 201 ίππων και 264 Nm ροπής από τις 1.750 σ.α.λ. Ο εν λόγω κινητήρας συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή με αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. 

Get it on Google Play Download on the App Store