Νέο Jeep Wrangler Rubicon Recon για extreme off road

Μια νέα έκδοση του Wrangler, που βασίζεται πάνω στην επιλογή Rubicon, αλλά προσθέτει πολλά περισσότερα στοιχεία που τονίζουν περαιτέρω τις εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου της παρουσιάζει η Jeep, με το νέο Wrangler Rubicon Recon να έρχεται για να απευθυνθεί στους λάτρεις της περιπέτειας.

Το πρώτο στοιχείο που αλλάζει η Jeep στο Wrangler Rubicon Recon είναι ο νέος εμπρόσθιος άξονας βαρέως τύπου για πιο σκληρή χρήση, καθώς και τα ειδικά προστατευτικά για την εμπρός ανάρτηση και το πίσω διαφορικό, που φροντίζουν να τα διατηρούν ανέπαφα σε κάθε σκαρφάλωμα.

Δείτε ακόμα: Jeep Wrangler τα βάζει με τους νόμους της φυσικής

Παράλληλα, για να χωρέσουν τα νέα μεγαλύτερα ελαστικά (32 ιντσών BF Goodrich KM με σκουρόχρωμες ζάντες 17 ιντσών), η Jeep έχει κοντύνει τα πλαϊνά σκαλοπάτια και έχει διευρύνει τους θόλους των τροχών. Μαζί με τα παραπάνω, έχει ανυψωθεί κατά 13 χλστ. και η απόσταση από το έδαφος του αυτοκινήτου.

Συνεχίζοντας με τις off road επεμβάσεις, η Jeep προσφέρει στο Wrangler Rubicon Recon την γνωστή της κατ’ επιλογή τετρακίνηση, η οποία περιλαμβάνει διαφορικά για κλείδωμα στους δύο άξονες. Υπάρχει φυσικά επιλογή και για «κοντά», ενώ έχει τοποθετηθεί και ένα νέο πιο σφιχτής κλιμάκωσης 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο (προαιρετικά και 5άρι αυτόματο).

Αισθητικά, η νέα έκδοση του Jeep Wrangler ξεχωρίζει με το νέο εμπρόσθιο καπό που διαθέτει αυτοκόλλητα «Rubicon» και μαύρο αεραγωγό, αλλά και τους σκουρόχρωμους προφυλακτήρες και εμπρόσθια μάσκα. Επιπλέον, έχει αλλάξει η σχεδίαση του εμπρόσθιου προφυλακτήρα με αναμονή για τοποθέτηση «εργάτη», ενώ σε κόκκινο χρώμα διακρίνονται οι ειδικοί γάντζοι πρόσδεσης εμπρός-πίσω.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή Jeep Renegade 1.4T 4×4 170 PS Auto

Στο εσωτερικό, στοιχεία όπως οι λεπτομέρειες σε κόκκινο χρώμα, τα μαύρα δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα και τιμόνι με κόκκινες ραφές, αλλά και οι νέες επενδύσεις στα πλαϊνά των θυρών και το ταμπλό, διαχωρίζουν αυτό το Wrangler. Παράλληλα, υπάρχει ένας νέος πίνακα οργάνων με ψηφιακό ταχύμετρο, ενδείξεις για πίεση λαδιού, θερμοκρασία μετάδοσης και ψύξης, πίεση κάθε ελαστικού κ.λπ.

Η διάθεση του νέου Jeep Wrangler Rubicon Recon θα ξεκινήσει στις Η.Π.Α. μέχρι τα τέλη του μήνα. Η τιμή του είναι 39.145 δολάρια για το 3θυρο μοντέλο ή 42.945 δολάρια για το 5θυρο Unlimited, καθιστώντας τη νέα έκδοση ως την ακριβότερη στη γκάμα του Wrangler

Get it on Google Play Download on the App Store