Kia Stinger coupe 2+2 θέσεων με πίσω κίνηση και 2λιτρο turbo

Την πρώτη του πλήρη αποκάλυψη κάνει το εντυπωσιακής σχεδίασης 2+2 θέσεων κουπέ πρωτότυπο Kia Stinger, το οποίο και αυτό με την σειρά του θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ. Το μυώδες και γεμάτο καμπύλες αμάξωμά του με την ευμεγέθη εμπρός μάσκα, τα κάθετα τοποθετημένα LED φωτιστικά σώματα, τα φουσκωμένα φτερά και το πίσω μέρος του με την έντονη κλίση, δημιουργούν ένα έντονα σπορ αποτέλεσμα. Επιπλέον οι μεγάλης διαμέτρου ζάντες των 20 ιντσών και οι πόρτες που πιθανώς ανοίγουν προς τα πάνω ενισχύουν τον ξεχωριστό του χαρακτήρα.

Την κίνηση του Kia Stinger αναλαμβάνει ένα turbo μηχανικό σύνολο άμεσου ψεκασμού 2.0 λίτρων (TGDI), με απόδοση 315 ίππων, ενώ η δύναμη περνά στους πίσω τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου 6 «κοντών» σχέσεων. Η ανάρτησή του αποτελείται από διπλά ψαλίδια σε όλους τους τροχούς και για την πέδηση φροντίζουν τα ενισχυμένα φρένα της Brembo με διάτρητους δίσκους και τετραπίστονες δαγκάνες.

Σχετικά με το αν το Kia Stinger μπει ποτέ στην παραγωγή, αυτό είναι ακόμα άγνωστο, ωστόσο δεν αποκλείεται η κορεάτικη φίρμα με αυτό το πρωτότυπο να δείχνει τις διαθέσεις της για να ανταγωνιστεί τα δίδυμα Toyota GT 86 και Subaru BRZ.

Get it on Google Play Download on the App Store