Ανανεωμένο Lada Niva με βελτιωμένες αναρτήσεις

Το Lada Niva ή αλλιώς το Lada 4×4 φέρει νέες αναβαθμίσεις από το εργοστάσιο, οι οποίες αυτή τη φορά εστιάζονται στις αναρτήσεις, για περισσότερη άνεση, αξιοπιστία και καλύτερη οδική συμπεριφορά.

Στις πλήμνες των εμπρός τροχών τοποθετήθηκαν νέα ρουλεμάν που εξασφαλίζουν περισσότερη μακροζωία και αξιοπιστία. Παράλληλα με την εφαρμογή του νέου ρουλεμάν έγιναν και τροποποιήσεις στις αρθρώσεις του εμπρός άξονα, βελτιώνοντας την απόκριση του τιμονιού και μειώνοντας το βύθισμα του εμπρός μέρους του αυτοκινήτου κατά το έντονο φρενάρισμα.

Επιπλέον, η εφαρμογή μιας ανεξάρτητης στερέωσης του γραναζιού στον εμπρός άξονα έχει μειώσει το επίπεδο των δονήσεων που φτάνουν στους επιβάτες. Αυτές οι αλλαγές στην ανάρτηση είναι διαθέσιμες σε όλες τις εκδόσεις με το 3θυρο και 5θυρο αμάξωμα.

Το Lada 4×4 θα γιορτάσει την 40ή του επέτειο το 2017, ενώ από το 1977 έως σήμερα έχουν κατασκευαστεί πάνω από 2 εκατομμύρια Lada 4×4. Από τότε έως σήμερα το «αειθαλές» σκληροτράχηλο εκτός δρόμου Lada έχει διατηρήσει τον σχεδιασμό του, ωστόσο έχει δεχτεί πολλές βελτιώσεις, αν και παραμένει πολύ πίσω σε τεχνολογία, ασφάλεια κ.λπ.

Get it on Google Play Download on the App Store