Νέο Land Rover Discovery Vision Concept με καινοτόμο τεχνολογία

Η Land Rover αποκαλύπτει το νέο πρωτότυπο μοντέλο Land Rover Discovery Vision Concept, ενώ ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Virgin Galactic και παρουσιάζεται μαζί με το πρώτο εμπορικό διαστημόπλοιο στον κόσμο, το SpaceShipTwo. To Discovery Vision Concept δείχνει πως θα είναι το μελλοντικό Discovery, το οποίο σε σχέση με το υπάρχον Discovery 4 διαθέτει μικρότερους προβόλους, είναι χαμηλότερο, με πιο σπορτίφ γραμμές και λιγότερο «σκληροτράχηλο» σχεδιαστικά.

Μεταξύ των σημείων αναφοράς του Discovery Vision Concept είναι οι πόρτες που ανοίγουν αντικριστά, η έλλειψη μεσαίας κολόνας και η διάταξη 2+3+2 ανεξάρτητων καθισμάτων στο πολυτελές και minimal εσωτερικό με τα χειριστήρια αφής στην κεντρική κονσόλα. Επιπλέον το πρωτότυπο Discovery διαθέτει γυάλινη οροφή, το καινοτόμο σύστημα του «διάφανου καπό», το Laser Terrain Scanning που σκανάρει το δρόμο μπροστά και το επόμενης γενιάς σύστημα τετρακίνησης Terrain Response.

Παράλληλα, η Land Rover θα λανσάρει προς τα τέλη του έτους τον αντικαταστάτη του Freelander, το οποίο θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Range Rover Evoque. 

Get it on Google Play Download on the App Store