Νέες εκδόσεις Land Rover Discovery Landmark και Graphite

Το πολυτελές και σκληροτράχηλο εκτός δρόμου Land Rover Discovery, το οποίο στην υπάρχουσα γενιά του λανσαρίστηκε το 2004 και ανανεώθηκε το 2009, δέχεται μια τονωτική ένεση μέσω της παρουσίασης των δύο νέων ειδικών εκδόσεων, Landmark και Graphite. Η Landmark βασίζεται στην έκδοση HSE και διαθέτει νέα εξοπλιστικά στοιχεία στο αμάξωμα και εσωτερικό που τονίζουν την premium εμφάνισή του.

Εξωτερικά διακρίνεται από τις γυαλιστερές ράγες οροφής, τους μαύρους αεραγωγούς στα εμπρός φτερά, καθρέπτες και μάσκα, τα λογότυπα Landmark και τις 20 ιντσών ζάντες. Το Land Rover Discovery Landmark είναι διαθέσιμο σε πέντε χρώματα, συμπεριλαμβανομένου και του αποκλειστικού Zanzibar. Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι δερμάτινες επενδύσεις σε χρωματισμούς Ebony, Almond και Tan. Η τιμή του Discovery Landmark ξεκινά από τις 64.950 ευρώ.

Το Discovery Graphite βασίζεται στην έκδοση Black Pack και ξεχωρίζει εξωτερικά από τους ανθρακί χρώματος αεραγωγούς και μάσκα και τις αποκλειστικές ζάντες των 19 ιντσών. Οι τιμές του ξεκινούν από τις 57.000 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store