Η πολύ δυναμική νέα Maserati Ghibli

Η Maserati… ξεσκεπάζει τη νέα Ghibli με την έντονα δυναμική παρουσία και το υψηλό επίπεδο πολυτέλειας. Το ιταλικό σπορτίφ σεντάν θυμίζει τη ναυαρχίδα της φίρμας, τη νέα Quattroporte, στην οποία άλλωστε βασίζεται, χρησιμοποιώντας μια κοντύτερη πλατφόρμα. Βέβαια και πάλι πρόκειται για ένα μεγάλης κατηγορίας αυτοκίνητο, το μήκος της οποίας αναμένεται γύρω στα πέντε μέτρα, δηλαδή διαστάσεων Mercedes E-Class, BMW Σειρά 5 κ.ο.κ.

Η Maserati αναφέρει ότι η Ghibli έχει πιο σπορτίφ χαρακτήρα σε σχέση με την Quattroporte και ότι είναι η πρώτη Maserati σεντάν που απευθύνεται στους αγοραστές της premium κατηγορίας, οι οποίοι αναζητούν ένα ξεχωριστό, κομψό και πολυτελές αυτοκίνητο. Χαρακτηριστικά που αν μη τι άλλο είναι έντονα τόσο εξωτερικά στο πολύ σπορτίφ αμάξωμα όσο και στο εξίσου εντυπωσιακό εσωτερικό

Η νέα Ghibli τροφοδοτείται με το twin turbo V6 κινητήρα των 3.0 λίτρων ισχύος 410 ίππων με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και κίνηση στους πίσω ή σε όλους τους τροχούς μέσω της νέας τετρακίνησης Q4. Επιπλέον θα εφοδιάζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της Maserati και με diesel κινητήρα V6 3.0 λίτρων. Πιο αναλυτικά στοιχεία αναμένονται εντός των προσεχών ημερών, αφού θα κάνει πρεμιέρα στο Shanghai Auto Show στις 20 Απριλίου.

Get it on Google Play Download on the App Store