Ανανεωμένη Mercedes-AMG GT με περισσότερη δύναμη

Η Mercedes παρουσιάζει την ανανεωμένη γενιά της κορυφαίας AMG GT, προσφέροντάς της περισσότερη δύναμη, αλλά και εντάσσοντας στη γκάμα τη νέα AMG GT C των 557 ίππων.

Αρχικά και στο πεδίο της εμφάνισης, όλες οι Mercedes-AMG GT αποκτούν μια νέα γρίλια της μάσκας, με στοιχεία που έρχονται από την αγωνιστική GT3, ενώ υπάρχει και ένας νέος εμπρόσθιος προφυλακτήρας, με το ενεργό σύστημα Airpanel που ανοίγει και κλείνει χαμηλά τις εισαγωγές στον προφυλακτήρα ανάλογα με τις ανάγκες.

Αναβάθμιση έχουμε και στην ισχύ του 4λιτρου V8 biturbo κινητήρα στις εκδόσεις AMG GT και AMG GT S, με 476 άλογα για την πρώτη (+14 ίπποι) και 522 για τη δεύτερη έκδοση (+12 άλογα). Αυξημένη είναι και ροπή, η οποία αγγίζει πλέον τα 630 και 670 Nm αντίστοιχα (+30 και +20 Nm).

Δείτε ακόμα: Mercedes-AMG GT R πηγαίνει τάπα στο Nürburgring

Αμέσως μετά τις δύο αυτές εκδόσεις, η Mercedes προσφέρει πλέον και στην κουπέ AMG GT τη νέα AMG GT C έκδοση που έχουμε δει στη Mercedes-AMG GT Roadster, η οποία έχει τον 4λιτρο V8 biturboκινητήρα με 557 άλογα και ροπή που αγγίζει τα 680 Nm. Το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε μόνο 3,7 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 317 χλμ./ώρα.

Εκτός από τον κινητήρα, η νέα Mercedes-AMG GT C διαθέτει επίσης μεγαλύτερους τροχούς, πλατύτερο πίσω μετατρόχιο από την κορυφαία AMG GT R, σύστημα παθητικής τετραδιεύθυνσης, αλλά και ενεργά αμορτισέρ.

Get it on Google Play Download on the App Store