Μεταχειρισμένο SEAT Leon 1.6

Από τις πιο σπορτίφ σχεδιαστικά και οδηγικά προτάσεις μεταξύ των μικρομεσαίων που παρουσιάζουμε είναι το πρώτης γενιάς SΕΑΤ Leon. Το εσωτερικό του Ισπανικού αυτοκινήτου διακρίνεται για τη πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, εργονομία και θέση οδήγησης, ωστόσο από πλευράς χώρων δεν είναι τόσο άνετο για τους πίσω επιβάτες. Αρκετά ικανοποιητικός όμως είναι ο πλήρως εκμεταλλεύσιμος χώρος αποσκευών των 350 λίτρων.

Στο δρόμο το Leon αποπνέει συμπαγή αίσθηση μέσω του στιβαρού πλαισίου και της σφιχτής ανάρτησης, η οποία προσφέρει πολύ καλή σταθερότητα στην ευθεία και ουδέτερη συμπεριφορά στις στροφές, ακόμα και σε πιεσμένους ρυθμούς. Επίσης, ξεχωρίζουν τα πολύ καλά σε αίσθηση τιμόνι και επιλογέας ταχυτήτων. Η βασική έκδοση του Leon είναι διαθέσιμη με το μηχανικό σύνολο των 1.6 λίτρων απόδοσης 105 ίππων. Το μηχανικό αυτό σύνολο προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις, είναι ελαστικό και με χαμηλό θόρυβο.

Βασικός εξοπλισμός: ABS, 4 αερόσακοι, ρυθμιζόμενο τιμόνι, ηλ. παράθυρα εμπρός, aircondition, ρυθμ. καθ’ύψος κάθισμα οδηγού.

(+): Ποιότητα κατασκευής, οδική συμπεριφορά, οδηγική αίσθηση, επιδόσεις

(-): Χώροι πίσω επιβατών, άνεση ανάρτησης

Τεχνικά χαρακτηριστικά  
Κυβισμός (κ.εκ.) 1.598
Ισχύς (PS/σ.α.λ.) 105/5.700
Ροπή (Nm/σ.α.λ.) 148/4.500
0-100 (χλμ./ώρα) 10,9
Τελική ταχύτητα (χλμ./ώρα)    192
Κατ/λωση (λτ./100 χλμ.) 6,9
Χώρος αποσκευών (λτ.) 340
Get it on Google Play Download on the App Store