Hyundai Getz 1.1 μεταχειρισμένο μοντέλο 2008

Από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις στην αγορά των μικρών μεταχειρισμένων είναι και το Hyundai Getz, το οποίο έχει αποδειχτεί αξιόπιστο, παρουσιάζει χαμηλά έξοδα συντήρησης και χρήσης, ενώ είναι πολύ εύκολο στους χειρισμούς και στην οδήγηση. Στο εσωτερικό του με τα σκληρά αλλά στιβαρής συναρμογής πλαστικά, η εργονομία είναι πολύ καλή, ενώ οι χώροι του είναι πολύ άνετοι για 4 επιβάτες και ο χώρος αποσκευών των 254 λίτρων διαθέτει εκμεταλλεύσιμο σχήμα.

Στο δρόμο, το Getz είναι ιδιαίτερα εύκολο στην οδήγηση, στοιχείο που θα εκτιμηθεί δεόντως από όσους μετακινούνται στην πόλη σε συνδυασμό με την πολύ καλή άνεση που προσφέρει η μαλακή του ανάρτηση. Απόρροια αυτής είναι οι αισθητές κλίσεις του αμαξώματος στις στροφές και οι αναπηδήσεις σε εγκάρσιες ανωμαλίες από τον πίσω ημιάκαμπτο άξονα. Θετικά κρίνεται η αίσθηση του τιμονιού αν και δε λείπει μια ασάφεια, ενώ ο κινητήρας των 1.1 λίτρων έχει την απαραίτητη ζωντάνια στους αστικούς ρυθμούς αλλά από στις υψηλές στροφές δεν έχει δύναμη.

(+) Αξιοπιστία, χώροι επιβατών, εργονομία, άνεση ανάρτησης, ευκολία στους χειρισμούς

(-) Επιδόσεις, ασάφεια τιμονιού, θόρυβος κινητήρα στις υψηλές στροφές, εξοπλισμός ασφαλείας

Αρχικός εξοπλισμός: ABS, 1 αερόσακος, υποβοηθούμενο και ρυθμιζόμενο τιμόνι, 2 ηλ. παράθυρα, ηλ. καθρέπτες κεντρικό κλείδωμα, a/c και ηχοσύστημα.

Μέση τιμή: 4.200 ευρώ, Τέλη κυκλοφορίας: 135 ευρώ, Τεκμήριο: 2.800 ευρώ

Τεχνικά χαρακτηριστικά  
Κυβισμός (κ.εκ.) 1.086
Ισχύς (PS/σ.α.λ.) 66/5.500
Ροπή (Nm/σ.α.λ.) 99/3.200
0-100 (χλμ./ώρα) 15,6
Κατ/λωση (λτ./100 χλμ.) 5,5
Get it on Google Play Download on the App Store