Νέα σπορ έκδοση MINI Cooper S Carbon Edition με 210 ίππους

Τη νέα σπορ έκδοση MINI Cooper S Carbon Edition λανσάρει η MINI USA, η οποία εφοδιάζεται με το John Cooper Works Pro Tuning Kit. Μέσω την αναβάθμισης του λογισμικού του 2λιτρου κινητήρα, η ισχύς αυξήθηκε από τους 192 ίππους στους 210 ίππους, χαρίζοντας στο 5θυρο MINI ακόμα καλύτερη απόκριση στο γκάζι και πιο σβέλτες επιδόσεις. Επιπλέον, εφοδιάζεται με το σύστημα εξάτμισης του MINI JCW, το οποίο διαθέτει δύο επιλογές, τις Track και Sport για ακόμα πιο δυναμικό ήχο.


Εξωτερικά, το MINI Cooper S Carbon Edition 5d διακρίνεται από το μεταλλικό χρώμα Midnight Black συνδυασμένο με μαύρες ματ ταινίες, καλύμματα καθρεπτών από ανθρακόνημα, σκουρόχρωμες απολήξεις της εξάτμισης, αεροτομή οροφής και μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Στο εσωτερικό εξοπλίζεται επιπλέον με υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής 8,8 ιντσών του συστήματος infotainment, με τιμόνι JCW, με θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, ηλεκτρική ηλιοροφή, κεντρικό υποβραχιόνιο και ηχοσύστημα Harman/Kardon.

Οι τιμές του MINI Cooper S Carbon Edition ξεκινούν στις Η.Π.Α. από 36.250 δολάρια για την έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο και από 37.750 δολάρια για το αυτόματο (33.677 και 35.070 ευρώ αντίστοιχα).

Get it on Google Play Download on the App Store